Preskočite na glavni sadržaj

Radionica 'Poduzetništvo u kulturi za neprofitne organizacije' u Zadru

Pozivaju se nezavisne organizacije u kulturi s područja grada Zadra i Zadarske županije da se prijave na edukacijski ciklus radionica 'Poduzetništvo u kulturi za neprofitne organizacije' koji će se održati u Zadru 17., 18. i 19. lipnja, u organizaciji udruge Zadar snova i Udruge za kreativni razvoj Slap iz Osijeka. Radionice će se održavati u prostorijama kluba Acme u Zadru, N. Matafare 2a, u terminima od 11 do 17 sati. Prijave traju do 15. lipnja 2013.
vrijeme: 17.06.2013.
prijava: 15.06.2013
mjesto: Zadar; klub Acme, N. Matafare 2a
url: http://www.zadarsnova.hr

Ovo je prvi dio petodnevnog programa čiji je cilj voditelje neprofitnih organizacija na području nezavisne kulture i suvremenog umjetničkog stvaralaštva provesti kroz proces poslovnog planiranja, pokretanja i pozicioniranja poduzetništva u kulturi kao vitalnog aspekta održivosti i izgradnje razvojnih potencijala organizacija.   

Voditeljica programa je diplomirana ekonomistica Sonja Vuković, predsjednica udruge Slap koja je na području razvoja civilnog sektora aktivna preko 12 godina.

Program je za sudionike besplatan zahvaljujući prepoznavanju i financijskoj podršci Ministarstva kulture RH, Zaklade Kultura nova i Zadarske županije. Sponzor programa je Boutique Hostel Forum Zadar.

Prijave za sudjelovanje se šalju na adresu info@zadarsnova.hr, zaključno s 15. lipnja. Potrebno je navesti osnovne informacije o organizaciji (naziv, sjedište, odgovorna osoba, djelatnost udruge prema statutu) te ime, kontakt broj i poziciju/ulogu u udruzi osobe koja se prijavljuje. Broj sudionika je limitiran na 12, a za eventualna pitanja na raspolaganju je broj 098 933 8252.

Udruga za kreativni razvoj Slap
iz Osijeka organizacija je koja se bavi razvojnim projektima kroz koje potiče socijalno zapošljavanje, društveno odgovorno poslovanje i međusektorsku suradnju. Kroz svoj Trening centar pruža kontinuirane usluge radionica i konzultacija za organizacije civilnog i poslovnog sektora te jedinice lokalne samouprave. Uz niz uspješno završenih projekata u preko desetljeće djelovanja, udruga trenutno sudjeluje u provedbi 8 projekata financiranih iz različitih komponenti IPA predpristupnog fonda Europske unije.