Preskočite na glavni sadržaj

10. Kazališni kamp u Zagrebu i Pazinu - prijave

Jubilarni, deseti Kazališni kamp ove će se godine održati na dvije lokacije – u Zagrebu (21.6.-7.7.2014.) i Pazinu (19.-26.7.2014.). Prijave traju do popunjenja radionica.
 
vrijeme: 29.05.2014.
url: http://tirena.hr/
Teatar Tirena i ove godine organizira niz radionica za djecu, mlade,voditelje aktivnosti za mlade, ali i profesionalne kazališne djelatnike. 
 
Zagrebačko izdanje Kazališnog kampa održat će se od 21. lipnja do 7. srpnja, a sastoji se od dvanaest nevezanih radionica u trajanju od 1-3 dana:
1. Igrom do igre (Tina Hofman)
2. Meeting Shakespeare (Marcus Fernando)
3. Poi (Iva Milley)
4. Kazalište za najmlađe (Tina Hofman, Nina Horvat)
5. Pljesni, skoči, otpleši (Marija Šorša)
6. Govorenje poezije (Marina Petković Liker)
7. Crna kraljica 1, 2, 3! (Iva Milley)
8. Pisanje scenarija (Tanja Kirhmajer)
9. Prisvajanje monologa (Petra Težak)
10. Procesna drama (Ines Škuflić Horvat)
11. Uvod u psihodramu (Damir Miholić)
12. Razvojna biblioterapija i odgojna drama (Jasna Šojer)
 
Kazališni kamp u Pazinu sastoji se od dvije radionice – Kazalište i prostor (Iva Milley i Maja Sviben) i Kazalište za najmlađe (Ivan Kristijan Majić) a trajat će sedam dana (19. -26. srpanj).
 
Kazališni kamp je kazališni i dramsko-pedagoški edukacijski centar namijenjen kreativnom i estetskom razvoj djece i mladih i edukaciji osoba koje rade s djecom i mladima. Kroz njega se promiče razvoj kazališne kulture, stjecanje stručnog znanja iz kazališta kao medija, te afirmacija mladih umjetnika. U devet godina održano je 135 radionica u kojima je sudjelovalo preko sedam stotina polaznika. Kazališni kamp je 2011. dobio godišnju nagradu Hrvatskog centra za dramski odgoj za posebni doprinos dramskom odgoju te sustavnu višegodišnju edukaciju mladeži i dramskih pedagoga.
 
Prijave traju do popunjenja radionica na e-mail adrese teatartirena@gmail.com i iva@tirena.hr.
 
Opis radionica