Preskočite na glavni sadržaj

Objavljen dodatni krug javnog poziva Murai traži umjetnike i programe za nastavak sezone 2024. (Rok: 24.5.2024.)

Platforma za Društveni centar Čakovec raspisala je dodatni krug Javnog poziva za društveno-kulturne i umjetničke programe u 2024. godini, kojim je uspostavljen cjelogodišnji program i nastavlja se izgradnja i razvoj vizije Kreativno-edukativnog centra Murai u Pleškovcu u Općini Sveti Juraj na Bregu. Javni poziv otvoren je za sve udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince.
vrijeme: 10.05.2024. - 24.05.2024.
url: https://pdcck.hr/murai/

Platforma za Društveni centar Čakovec raspisala je dodatni krug Javnog poziva za društveno-kulturne i umjetničke programe u 2024. godini, kojim se pod nazivom uspostavlja cjelogodišnji program i nastavlja izgradnja i razvoj vizije Kreativno-edukativnog centra Murai u Pleškovcu u Općini Sveti Juraj na Bregu.
Program se naslanja na dosadašnja postignuća PDCCK-a, prvenstveno ESF projekt 'KEC Murai' kojim je stvoreno uključivo okruženje za suvremenu kulturu kroz sudioničko upravljanje zgradom Doma kulture Jurice Muraja.

Dodatnim krugom poziva se omogućuje kontinuirano dostupan programski sadržaj u KEC-u Murai do kraja 2024. godine, osigurava se vidljivost lokalnih i nacionalnih autora u Međimurju te se nastavlja unaprjeđivati suupravljanje programskim sadržajem u zgradi Doma kulture Jurice Muraja. 

Prijaviti se mogu predstavnici i članovi udruga, umjetničkih organizacija i neformalnih grupa te pojedinci i pojedinke. Poziv je namijenjen svim umjetnicima, aktivistima, društvenim akterima te građanima s područja Republike Hrvatske. Ovim pozivom bit će podržano maksimalno 9 javnih programa, uz novčanu potporu u iznosu od minimalno 513,21 EUR (ukupan trošak) po programu.

Program je sufinanciran sredstvima Zaklade 'Kultura nova', Ministarstva kulture i medija RH, Međimurske županije i Općine Sveti Juraj na Bregu.
 
Projekti se prijavljuju isključivo putem formulara na službenim stranicama KEC-a Murai, a svi detalji o Javnom pozivu dostupni su na poveznici:
https://pdcck.hr/murai/bonus-krug-javni-poziv-za-drustveno-kulturne-i-umjetnicke-programe-u-2024-godini/