Preskočite na glavni sadržaj

Ciklus radionica 'Kako mislim (ne)odgovorno?'

Ciklus radionica 'Kako mislim (ne)odgovorno?'
U želji za osvještavanjem sociološke koncepcije vlastitih medija i kreiranjem digitalne platforme na web stranici UO Genijator, voditeljice su pripremile ciklus radionica Kako mislim (ne)odgovorno? putem kojih nastavljaju istraživati, stvarati i otvarati prostor imaginacije, izvedbe i realizacije unutar različitih umjetničkih medija. 

Kroz istraživačko edukativni pristup polaznici/e osluškuju i osvješćuju ponajprije odgovornost prema sebi, prema drugima, prema planeti Zemlji te kroz somatsku praksu, razne imaginacije i vizualizacije putem i preko umjetničkih medija pokreta, zvuka, crtanja i pisanja uče kako biti u trenutku.

Prvi ciklus u travnju sadrži kreativno edukativne radionice koje uključuju likovni rad izrade kolaža s elementima art terapije i kinestetičkog doživljaja tijela kroz plesnu meditaciju te likovno plesnu radionicu inspiriranu dadaizmom.

Važno je naglasiti kako su radionice namijenjene svima, profesionalcima i neprofesionalcima svih uzrasta, a program je sastavljen tako da svatko unutar njega može pronaći svoj način da ponuđene alate inkorporira u vlastiti profesionalni ili osobni kontekst.
Sve radionice su besplatne, a prijave su otvorene putem mail-a: uo.genijator@gmail.com. Termine radionice i ostale informacije potražite na poveznici.



Program je financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija putem Javnog poziva za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja.