Preskočite na glavni sadržaj

Radionica plesa i pokreta 'Slušamo pokretom'

U sklopu projekta Nevidljiva Savičenta — prevođenje tradicije u suvremenu kulturu, u organizaciji Mediteranskog plesnog centra (Zagrebački plesni ansambl), održava se besplatna radionica plesa i pokreta 'Slušamo pokretom' za djecu i mlade te osobe starije životne dobi. Prijave se zaprimaju do 10. lipnja 2020.!
vrijeme: 13.06.2020.
prijava: 10.06.2020
mjesto: Svetvinčenat
url: https://www.facebook.com/nevidljivasavicenta/
Kroz radionicu Slušamo pokretom koristeći pokret i ples istraživat ćemo kako slušati sebe, druge i kako uspostaviti odnos povjerenja. Slušati sebe uspijevamo kada smo prisutni u trenutku, kada su tijelo i misli usklađeni. Zagrijavanjem i pokretanjem tijela kreirat ćemo vlastiti ples, poigrati se našim mislima i istražiti kako su oni isprepleteni. Nakon toga ćemo kroz različite vježbe i igre osvijestiti kako neverbalnim putem usmjeriti pozornost na druge, slušati ih i zajedno kreirati razgovor, odnosno ples. U ugodnoj atmosferi stvaramo povjerenje i odnos koji nadilazi razlike među nama.

 

Radionica će se realizirati uz poštivanje svih mjera i preporuka donesenih od strane Stožera civilne zaštite RH.

 

Radionica je prilagođena svim polaznicima i odgovara potrebama i interesima svih sudionika, bez obzira na prijašnje plesno iskustvo. Minimalna dob sudionika je 12 godina.


Voditeljica radionice je Ivana Pavlović.


Facebook event