Preskočite na glavni sadržaj

Zvučne okupacije: Poziv za umjetničke radove

Otvorene su prijave za sudjelovanje na multimedijalnoj izložbi pod nazivom 'Zvučne okupacije'. Izložba je dio popratnog programa 7. STIFF filmskog festivala koji je ove godine posvećen zvuku kao temeljnom generatoru kako svakodnevnog tako i umjetničkog impulsa.
vrijeme: 14.04.2020.
prijava: 20.05.2020

Pozivaju se umjetnici da prijave radove koji istražuju, mijenjaju, interpretiraju, produciraju ili na neki drugi način bilježe i osluškuju “zvuk svakodnevnice”. Prijave za radove su otvorene do 20. svibnja 2020.

Pravila za prijavu radova:

    • svi materijali trebaju biti autorski, originalni radovi
    • jedna osoba može poslati najviše dva rada ili jednu seriju radova.
    • radovi mogu biti namijenjeni galerijskom prostoru, virtualnom prostoru ili javnom prostoru grada Rijeke.
    • rok za prijavu je 20. svibanj 2020. godine.
    • radovi se šalju putem e-maila adrese sound.occupations@gmail.com u subject je potrebno napisati “Sound Occupations”.

Prijavi je potrebno je priložiti:

1. pdf dokument u kojem su navedene naredne informacije: naziv rada, opis rada, godina proizvodnje, vaše prezime i ime, adresa e-pošte, zemlja prebivališta, vaša web stranica (ako postoji);
2. vizualne i zvučne zapise / skice / primjere / dokumentaciju rada; što nalazite potrebnim da podrobno opišete predložen rad ukoliko je veličina priloženih materijala veća od 25 MB prijenos se može izvršiti putem WeSendit.com, pcloud.com ili WeTransfer platforme te priložiti link za preuzimanje datoteka.

Odabrani radovi biti će prikazani tijekom STIFF festivala (26. – 29. 11. 2020.) u sklopu izložbe Zvučne okupacije koja će biti postavljena u suradnji s Galerijom SKC u Rijeci.

Detaljnije:

https://studentfilmfestival.eu/hr/

https://www.facebook.com/stiff.rijeka
http://www.skc.uniri.hr/