Preskočite na glavni sadržaj

Književni krug Karlovac raspisao natječaj za kratku priču 'Zlatko Tomičić'

Književni krug Karlovac objavio je kako i u ova teška vremena raspisuje nagradni natječaj za kratku priču 'Zlatko Tomičić' 2020., a natječaj traje do 1. lipnja!
prijava: 1.6.2020
url: https://www.facebook.com/Knji%C5%BEevni-krug-Karlovac-327562527947349/
Književnost, podsjeća klub, nije stala ni za vrijeme kuge, kolere, ni španjolske gripe pa nema smisla ni da stane za vrijeme nesretne korone.

 

Natječaj je raspisan za prozna djela, radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta i ne smiju biti uzeti iz dužega proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti prethodno objavljivane.

 

Na natječaju mogu sudjelovati svi hrvatski državljani.

 

Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i kuvertirano pod šifrom s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti, koja mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora.

 

Radovi se šalju na adresu: Književni krug Karlovac, za natječaj, Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac

 

Radovi se mogu slati i na e-mail knjizevni.krugklc@gmail.com s naznakom u rubrici predmet "za natječaj", e-mail mora sadržavati dva privitka; prvi s tekstom priče u doc zapisu s naslovom teksta i šifrom autora, drugi doc privitak mora sadržavati rješenje šifre s podacima autora koji su propisani.

 

Tročlano prosudbeno vijeće prima po jedan rad od svakog autora. Tri najbolja rada nagrađaju se u iznosima: prva nagrada: 2000 kn, druga nagrada:1500 kn i treća nagrada: 500 kn.

 

Književni krug ističe kako zbog izvanrednih okolnosti postoji mogućnost da se rok za predaju radova produži. (Hina)