Preskočite na glavni sadržaj

'Upgrade' - premijera predstave u ZPC-u

Premijera plesne predstave 'Upgrade' koreografkinje Vesne Mimice održat će se u srijedu, 27. studenog, u 20 sati, u Zagrebačkom plesnom centru.
vrijeme: 27.11.2019. 20 h
mjesto: http://www.zagrebackiplesnicentar.hr/predstava/upgrade
url: http://www.zagrebackiplesnicentar.hr/

Pretpremijera će biti u utorak 26. studenog 2019. godine, u 20 sati.


Znate li engleski? Jeste li unaprijedili svoje znanje engleskih riječi i njihove uporabe u svakodnevnom životu? Jeste li se upgradali ili ste se nadogradili, možda unaprijedili? Mi jesmo. Znamo što znači „upgrade”, no nismo sasvim sigurni je li to vidljivo u ovoj predstavi. Jer u jednom nam je trenutku postalo nejasno što je zapravo unapređenje ili nadogradnja i koja je to točno točka iz koje ta nadogradnja počinje. Eksperiment je trajao i trajao i na kraju smo zaključili da nismo ni bolji ni lošiji, već samo drugačiji. Za nas je to nadogradnja. Vidjet ćemo što vi mislite o tome.

 

Plesači: Branko Banković (SSP), Lara Frgačić, Sanja Hrgetić (VEM), Nastasja Štefanić, Kristijan Petelin (glumački odsjek ADU-a), Linda Tarnovski (plesni odsjek ADU-a)

 

Pokret: svi pomalo

Koreografija: Vesna Mimica

Grafičko oblikovanje: Robert Štimec

Oblikovanje svjetla: Marino Frankola

Kostimografija: Ivana Bakal

Fotografija: Renato Branđolica

 

Ulaznice možete kupiti u Zagrebačkom plesnom centru, Ilica 10, Zagreb po cijeni od 30, odnosno 40 kuna. Pretpremijera će biti u utorak 26. studenog 2019. godine u 20 sati.

 

Program je izveden uz potporu Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.