Preskočite na glavni sadržaj

'Digital Generation' - filmska radionica u Sisku

U sklopu 13. revije dokumentarnog filma 'Fibula' održat će se zanimljiva filmska radionica 'Digital Generation'. Teorijski i praktični dio vodit će filmski redatelj Silvio Mirošničenko i filmski montažer Silvije Magdić.
vrijeme: 28.09.2018.
mjesto: Sisak
url: http://www.artizana.hr/

Praktični dio povezan je s filmskim festivalom Fibula za vrijeme kojeg će se za potrebe televizijske reportaže snimati renomirani gosti i autori filmova od čega će na kraju nastati dvije reportaže u trajanju od oko sedam minuta. Zanimljivost 13. revije dokumentarnog filma Fibula jest činjenica da će se u konkurenciji prikazati 8 filmova koji će se natjecati za najbolji film po izboru publike. Pokrovitelji revije su Grad Sisak i Sisačko-moslavačka županija. Pokrovitelji filmske radionice su Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Hrvatski audio vizualni centar. Kum ovogodišnje revije Fibula je renomirani filmski redatelj i direktor Zagrebdoxa Nenad Puhovski.
 
Mole se zainteresirani za filmsku radionicu da se jave na e-mail: mirosnicenkosilvio@gmail.com ili broj mobitela 092/338-90 53.