• HOME
  •  : 
  • POZIVI NA PARTNERSTVA

Pozivi na partnerstva


 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre, Gruzija

Tbilisi Z. Paliashvili Opera and Ballet State Theatre iz Gruzije zainteresirani su za suradnju s opernim kućama, festivalima, muzičkim i kulturnim centrima, kazalištima, muzejima, sveučilištima; u interdisciplinarnom projektu u području glazbe ili izvedbenih umjetnosti koji bi se bavio jačanjem kapaciteta posebno u području obrazovanja i osposobljavanja. Rok za prijavu je 4. listopada 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Les Productions Cercle Bleu, Francuska

Les Productions Cercle Bleu traži partnere za projekt 'Tajne umjetničkih djela' u programu Kreativna Europa potprogram Kultura u kategoriji projekata suradnje. 'Tajne umjetničkih djela' je projekt koji će biti vezan uz 2018. Europsku godinu kulturne baštine kao originalni pristup umjetnosti za mlade u svijetu koji mnogi ignoriraju, ne razumiju ili elitistički osuđuju. Traže partnere među europskim medijskim kućama, muzejima, galerijama, kulturnim centrima i školama, a rok za prijave je 5. listopada 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Living Lab, Francuska

Francusko županijsko vijeće Seine-et-Marne traži partnere za prijavu projekta 'Living Labs' u natječajnoj kategoriji projekata suradnje u programu Kreativna Europa, potprogram Kultura. 'Living Labs' djeluje u području kulturne baštine, digitalnog i kulturnog posredovanja, inovativne tehnologije, povijesnih spomenika, muzeja, turizma, scenografije, upravljanja projektima i sl. Prijave se primaju do 5. listopada 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Subdirección General de Coordinación Bibliotecaria, Španjolska

Uprava za koordinaciju javnih knjižnica Ministarstva obrazovanja, kulture i sporta Španjolske želi sudjelovati u programu Kreativna Europa potprogram Kultura u projektima suradnje koji se bave inovacijama u javnim knjižnicama i institucijama te digitalizacijom kulturne baštine. Prijave se primaju do 5. listopada 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – ESPRONCEDA – Center for Art & Culture, Španjolska

Inovativni centar za umjetnost i kulturu ESPRONCEDA za program Kreativna Europa u kategoriji projekata suradnje ili europskih platformi traži partnere u interdisciplinarnom projektu iz područja suvremene umjetnosti.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Brătianu Cultural Centre, Rumunjska

Javna ustanova Kulturni centar Brătianu u programu Kreativna Europa za natječaj za prekograničnu suradnju u kategoriji manjih projekata žele biti partner u projektima koji su tematski vezani uz kulturnu baštinu. Rok za prijave potencijalnih partnera je 5. listopad 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – European Talent Centre Budapest, Mađarska

Europski Talent centar u Budimpešti, u suradnji s 10 partnerskih organizacija želi osnovati međunarodnu platformu za nove umjetničke talente uz sufinanciranje iz programa EU Kreativna Europa koja provodi natječaj u kategoriji europskih platformi. Rok za prijave potencijalnih partnera je 6. travnja 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Loran Art Gallery, Bugarska

Platformu za dijeljenje europske kulturne baštine od nacionalnog i međunarodnog značaja, Loran Art Gallery iz Sofije želi prijaviti na natječaj programa Kreativna Europa u kategoriji europskih platformi koja bi kroz razmjenu iskustava i dobrih praksi imala za cilj razvijati publiku. Rok za prijave potencijalnih partnera je 6. travnja 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Topos Allou – Aeroplio Theater, Grčka

Topos Allou – Aeroplio Theater je osmislio Topospantou - mrežu za razvoj kreativnih metoda za rješavanje problema koje su povezane s društvenim, kulturnim i obrazovnim pitanjima te traži partnere za natječaj u programu EU Kreativna Europa, potprogram Kultura u kategoriji europskih platformi. Rok za prijavu potencijalnih partnera je 6. travnja 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Serbian Jewish Choral Society, Srbija

Srpsko-židovsko pjevačko društvo projektom 'Nikada zaboraviti, holokaust, nikada se ponovilo - glazba piše sjećanja' želi se prijaviti na natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa, potprogram Kultura. Žele surađivati s partnerima koji su zainteresirani za kulturnu suradnju, razmjenu, edukaciju, organizaciju festivala i koncerata, a rok za prijavu je 5. listopada 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Muzej piva Georg Weifert, Srbija

Građanska udruga 'Muzej piva Georg Weifert' traži partnere za projekt za natječaj u programu Kreativna Europa u kategoriji manjih projekata suradnje na temu kulturna baština – kreativna povijest. Rok za prijavu je 4. listopada 2017.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Centrum Kultury Wrocław-Zachód, Poljska

Centar za kulturu Wroclaw- Zachód želi biti partner u projektu, za prijavu na natječaj iz programa Kreativna Europa u kategoriji europskih projekata suradnje, koji uključuje niz aktivnosti poput radionica, filmova, plesa, kazališta, a čiji je cilj integracija i socijalizacija djece, mladih i osoba s invaliditetom iz različitih zemalja. Rok za prijave je 6. svibnja 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Mission Louvre-Lens Tourisme – Pas-de-Calais Tourisme, Francuska

Louvre-Lens Tourisme je turističko inženjerska misija čiji je cilj izraditi strategiju razvoja kulturnog turizma na području koje okružuje Louvre-Lens muzej. Unutar okvira novog europskog projekta žele postaviti novu viziju kulturnog i kreativnog turizma za 2018. godinu koje je proglašena Europskom godinom kulturne baštine. Poziv na partnerstvo traje do 4. listopada 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Slovensko komorno glazbeno kazalište

Slovensko komorno glazbeno kazalište želi biti partner na projektima u sklopu natječaja za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa, potprogram Kultura koji su zainteresirani za produkciju opera za odrasle i opera za mlade. Rok za prijave zainteresiranih partnera na projektu je 4. listopada 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Strzelecki Osrodek Kultury, Poljska

Centar za kulturu Strzelecki Ośrodek Kultury želi sudjelovati kao partner na projektima u sklopu natječaja za europske projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa, iz područja kulturne baštine, filmske umjetnosti, fotografije, glazbe, kiparstva, izvedbenih i vizualnih umjetnosti, plesa i kazališta s vladinim i nevladinim organizacijama iz cijele Europe kako bi se promicale europske vrijednosti i promicala europska baština. Prijave se primaju do 30. svibnja 2017.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Post Bellum, o.p.s. (Češka)

Post Bellum traži partnere za projekt Memory of nations za natječaj za potporu europskim mrežama u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura, među nevladinim organizacijama, obrazovnim ustanovama, te agencijama čiji je cilj očuvanje nematerijalne kulturne baštine 20. stoljeća.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – 'Ail Stars In' OOD

Ail Stars In je produkcijska kuća koja traži partnere za natječaj za programe suradnje u kategoriji većih projekata za produkciju klasičnog djela Wolfganga Amadeusa Mozarta 'Figarov pir' u tehnici 3D mapiranja.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Association Global Warming (Francuska)

Udruga Global Warming je neprofitna organizacija sa sjedištem u Parizu, čiji je cilj promovirati mlade umjetnike. Udruga organizira umjetnička događanja i kreativne radionice, te želi stvoriti mrežu i povezati različite oblike umjetničkog izričaja. Glavni cilj Udruge je ujediniti kulturne djelatnosti kao što su slikarstvo, kiparstvo, fotografija, glazba, ples, kazalište, film, moda, ulična umjetnost… pod istim krovom.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Malliaras Pedagogikes kai Politistikes Ekdiloseis EPE (Grčka)

Ova ustanova traži partnere za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura u Albaniji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Cipru, Italiji, BiH i Srbiji koji su glazbeni veleposlanici u svojim zemljama, a imaju obrazovno, istraživačko i izvedbeno zaleđe te se primarno bave lokalnim skladateljima i njihovim djelima. Također, potencijalni partneri trebaju imati snimku u orkestralnoj, zborskoj i komornoj glazbi, te iskustvo izvođenja za skladatelje od 16. stoljeća do danas.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – EGTC Duero – Douro (Španjolska)

EGTC Duero - Douro je neprofitna organizacija koja promiče i razvija prekograničnu, transnacionalnu i međuregionalnu suradnju s ciljem jačanja ekonomske i socijalne kohezije. Traže partnera na projektu pod nazivom Europe`s Borders za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura u području materijalne i nematerijalne kulturne baštine. Prijave se primaju do kraja studenog 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – National University of water management and environmental engineering (Ukrajina)

Ukrajinsko Sveučilište traži partnera za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura u području kreativnih industrija, marketinga, dizajna, proizvodnje, inovacija, razvoja softwarea, video umjetnosti, digitalnih umjetnosti, arhitekture, digitalne ekonomije, industrijskog dizajna, kulturne baštine, itd., a potencijalni partneri mogu biti sveučilišta, hubovi, klasteri, start-upovi, privatni poduzetnici iz kreativnog sektora. Prijave se primaju do kraja mjeseca!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Europska mreža glazbenog kazališta (EMGK)

Europska mreža glazbenog kazališta ima za cilj savladati poteškoće na koje nailaze najtalentiraniji kreativci tog područja na početku svoje karijere, promicanjem njihovog rada na rastućoj platformi veza koja će potaknuti stvaranje i izvođenje novih djela glazbenog kazališta u cijeloj Europi i dalje. Prijave se primaju do 23. studenog 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - PI Muzej Republike Srpske Banja Luka, BiH

Muzej Republike Srpske zainteresiran je za programe koji uključuju izložbe, publikacije, kulturna događanja, iskapanja, eksplanatorne obilaske, znanstvene i stručne konferencije, simpozije, prezentacijske izložbe, umjetničke instalacije, koncept lijepe umjetnosti, koncerte, socijalizaciju, rasprave, škole vodiče za mlade, obrazovni rad, projekte socijalne uključenosti. Prijave potencijalnih partnera primaju se do 23. studenog 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – AICCORE (Regionalno vijeće europskih općina i regija) i Općina Montagnana (Italija)

AICCORE (Regionalno vijeće europskih općina i regija) i Općina Montagnana traže partnere za projekt 'Project fiche: network of historical re-enactments' za natječaj za manje projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura. Cilj projekta je izgraditi transnacionalni projekt suradnje koji je fokusiran na mrežu uprizorenja povijesnih događaja u Europi. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ayuntamiento de Cartagena, Španjolska

Grad Cartagena je turistički španjolski grad smješten na mediteranskoj obali s bogatom antičkom baštinom. Zainteresirani su za partnerstvo s gradovima, institucijama i sveučilištima koji su povezani s kulturnom baštinom za suradnju na interdisciplinarnim projektima u Programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura. Poziv je otvoren do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Studio L, Gruzija

Studio L iz Gruzije za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura traže partnere koji će pomoći u organizaciji Tbilisi Bijenala arhitekture radnog naziva Searching for Identity čiji je cilj postizanje interaktivnog dijaloga između arhitekata, urbanista, dizajnera, kritičara, istraživača, povjesničara i studenata. Rok za prijave je 30. rujna 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Udruga Bajka, Bosna i Hercegovina

Udruga Bajka je centar za promociju odgoja, obrazovanja, kulture i tradicije iz Sarajeva koja je zainteresirana za partnerstvo u projektima suradnje za natječaj u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura. Rok za prijave je do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Pionirski dom, Slovenija

Pionirski dom – kulturni centar za mlade je vodeća nacionalna i regionalna ustanova za kulturne izvannastavne aktivnosti za djecu, mlade i odrasle čiji je cilj upoznavanje s europskim institucionalnim vrijednostima i raznolikostima jezične i kulturne baštine. U potrazi su za kulturnim institucijama s interesom i iskustvom u razvoju publike na području kazališta, a poziv je otvoren do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Centrul Cultural 'Dunărea de Jos' Galați, Rumunjska

Kulturni centar 'Dunărea de Jos' djeluje u okviru Županijskog vijeća grada Galati u Rumunjskoj, želi biti partner na projektu Ports Cultural Festival i poziva sve zemlje koje se nalaze uz tok rijeke Dunav, a zainteresirane su za razvoj višegodišnjeg projekta koji u cilju ima slaviti Dunav i tradicije zemalja uz njegovu obalu. Rok za prijeve je 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Píñar Town Hall, Španjolska

Španjolski gradić Píñar, koji se nalazi u provinciji Granadi, želi biti partner u novom projektu za natječaj za veće projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura čiji je osnovni cilj razvoj dislociranih područja kroz kulturu, povijest i uključivanje lokalnog stanovništva poštujući njihovu raznolikost.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Heartefact Fund, Srbija

Udruga Heartefact traži partnere koji se bave kulturom, identitetom, aktivizmom i izvedbenim umjetnostima za natječaj za manje projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa, potprogram Kultura. Radi se o projektu koji istražuje europski kulturni identitet u svjetlu promjena koje se događaju posljednjih deset godina u Europi i njezinoj neposrednoj blizini. Prijave se primaju do 1. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vantaa City Library

Gradska knjižnica u finskom gradu Vantaa traži partnere za prijavu na veće projekte suradnje u sklopu programa Kreativna Europa, potprogram Kultura. Ideja koju predlažu odnosi se na stvaranje novog modela koji bi knjižnice stavio u ulogu izdavača. Pri tome je namjera iskoristiti sve već postojeće načine informiranja i infrastrukturu knjižnica koja postoji kako bi se proširio raspon aktivnosti koje knjižnice trenutno provode. Poziv je otvoren do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Industrial Foundation, Poljska

Za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura zaklada Industrial Foundation traži partnere među dizajnerima i kulturnim institucijama koje se bave dizajnom i obrtom i spremne su aktivno se uključiti u projekt izložbama, radionicama, izradom umjetničkih instalacija, performansima i predstavama koje će izmijeniti javni prostor i učiniti ga ugodnijim / privlačnijim potencijalnim korisnicima, a u isto vrijeme privlačit će i razvijati novu publiku.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MATEHETSZ

Mađarska udruga MATEHETSZ (Association of Hungarian Talent Support Organizations) želi se prijaviti na natječaj za projekte na program EU Kreativna Europa potprogram kultura, natječajne potkategorije: platforme, zbog čega traži partnere iz svih područja kulturnih djelatnosti – plesa, kazališta, likovne umjetnosti, glazbe. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Fundación Ramón Rey Ardid (FRRA)

Fundación Ramón Rey Ardid (FRRA) traži partnere, za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura, poput muzeja, kulturnih centara, muzičkih akademija, škola za sviranje lutnje, kulturnih udruga čija je djelatnost interdisciplinarna ili u područjima umjetnosti, glazbe, kulturne baštine koji mogu surađivati u jednoj ili više aktivnosti u sklopu projekta. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Festival de Música y Danza de Granada, Španjolska

Festival de Música y Danza de Granada osmislio je interdisciplinarni projekt DANSART “Diághilev today: crossing borders through dance, music, visual and performing arts” u kojem žele povezati ples, glazbu i dizajn po uzoru na ruskog redatelja i koreografa Serguéia Diághileva, osnivača baletne kompanije Ballets Russes. Poziv je otvoren do 5. listopada 2016.  
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – HERITART (Italija)

I Borghi S.R.L. traži partnere, za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura, na projektu HERITART koji želi provesti valorizaciju arheoloških lokaliteta kroz izvedbene umjetnosti; drevnim kazalištima, izvedbenim umjetnostima – plesom i kazalištem, koprodukcijom i optjecajem, profesionalnim osposobljavanjem i umrežavanjem. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Universidad Carlos III de Madrid

Sveučilište Carlos III de Madrid (UC3M) traži partnere među kulturnim centrima ili sveučilištima u europskim zemljama, čije su kulturne djelatnosti vezane uz izvedbenu umjetnost, kinematografiju i filozofiju, za natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa potprogram Kultura. 
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Chão de Oliva - Centro de Difusão Cultural em Sintra

Chao de Oliva (Portugal) želi organizirati zajedničke radionice, umjetničke koprodukcije i ostvariti suradnje te razmjenama pokazati i razvijati međunarodna partnerstva umjetničkih udruga. Žele pronaći partnere na natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa među europskim zemljama, bez obzira na službeni jezik, koji žele s njima raditi i razvijati kulturne djelatnosti: kazalište, lutkarstvo i ples. Potencijalni partneri se mogu javiti do 31. prosinca 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ukrainian Culture Centre (in Estonia)

Ukrajinski kulturni centar (UKK) je nevladina, neprofitna kulturna organizacija koja raznim aktivnostima nastoji povezati očuvanje prirode sa stvaralaštvom ručne izrade. Kulturni centar nalazi se u povijesnoj jezgri Tallinna, glavnog grada Estonije u umjetničkoj latinskoj četvrti te traži partnere među europskim zemljama za interdisciplinarni projekt kako bi se prijavili na natječaj za projekte suradnje u programu EU Kreativna Europa. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Liepaja Creative Industry Cluster

Liepaja Creative Industry Cluster je nevladina organizacija koja povezuje kreativne poduzetnike, samostalne umjetnike, organizacije i istraživačke i obrazovne institucije, a zainteresirana je biti partner u projektu na programu EU Kreativna Europa na natječaju za financijsku podršku europskim mrežama koje djeluju u kulturnom sektoru. Potencijalni partneri se mogu prijaviti do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Coopculture

CoopCulture je organizacija iz područja kulture i baštine u Italiji koja preispituje mogućnosti povezivanja kulturne baštine, lokalne ekonomije i turizma. S ciljem da se približi raznolikoj publici umjetnost, CoopCulture razvija primjere prakse (koristeći različite metode i jezike) koji se oslanjaju na nove tehnologije i posvećuju posebnu pažnju lokalnom stanovništvu, mladima, djeci, starijima i imigrantskoj zajednici. Potencijalni partneri na projektu mogu se javiti do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Consorcio para el Desarrollo de la Vega-Sierra Elvira

Glavni cilj ovog projekta jest stvoriti Europsku mrežu kulturne i prirodne baštine koja je koristila europskim umjetnicima za stvaranje umjetničkih djela i ostale kreativne aktivnosti. Bolje razumijevanje odnosa između umjetnika i urbanog ili prirodnog krajolika u kojem je stvarao pomoći će u produbljivanju dosadašnjih znanja o radu europskih umjetnika. Prijave potencijalnih partnera na projektu traju do 1. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Beletrina Academic Press, Slovenija

Beletrina Academic Press, u suradnji s UGM Maribor Art Gallery traži partnere u području vizualnih umjetnosti za natječaj za projekte suradnje u programu Kreativna Europa na projektu pod nazivom 'Draw the Line: European Artists against Hate Speech'. Prijave su otvorene do 1. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Fundacja Nowoczesna Polska, Poljska

The Modern Poland Foundation želi biti partner na projektima iz programa Kreativna Europa koji mogu biti interdisciplinarni ili festivali ili projekti koji razvijaju publiku, a u područjima kulturne baštine i književnosti. Prijave potencijalnih partnera traju do 1. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Legalna Muzyka

Udruga Stowarzyszenie Legalna Muzyka je poljska nevladina organizacija koja organizira koncerte, festivale i kulturna događanja. Od 2012. godine imaju iskustvo organizacije i produkcije Soundrive Festivala, najvećeg festivala alternativne glazbe u regiji Pomerania koji se održava u industrijsko-baštinskom kompleksu brodogradilišta Gdansk. Udruga poziva na partnerstvo sve plesne skupine, nevladine organizacije, institute, udruge i sl. koje surađuju u području multimedije, plesa, vizualnih umjetnosti i glazbe. Poziv je otvoren do 15. srpnja 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Circostrada - European Network for Circus and Street Arts

Circostrada je europska mreža cirkuske i ulične umjetnosti koja poziva partnere iz Europe ali i šire da se uključe u mrežu koja se planira prijaviti na program Kreativna Europa, natječajne potkategorije: Mreže. Poziv je otvoren za različite profile organizacija, kao što su: izvedbeni prostori, festivali, rezidencijalne institucije, razvojne agencije, pružatelji informacija i usluga te druge mreže, a otvoren je do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Lebork, Poljska

Muzej Lebork otvoren je za partnerstvo i sudjelovanje u projektima koji će im biti prilika za rad u međunarodnom okruženju s ciljem razmjene iskustava u području kulture. Muzej traži partnere na projektima koji se bave kulturnom baštinom, interpretacijom, te različitim publikama olakšavaju pristup kulturi. Poziv za prijave otvoren je do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Saint-Omer, Francuska

Espace 36 je projekt europske kulturne suradnje u sklopu programa Kreativna Europa potprogram Kultura koji traži partnere, primarno iz Istočnih zemalja ('new european countries') koje se bave strukturom suvremene umjetnosti i pomoći izbjeglicama te su u mogućnosti organizirati i ugostiti umjetnike u rezidencije, radionice i izložbe. Također, potencijalni partneri trebaju biti u mogućnosti ostvariti odnose s izbjeglicama adolescentima. Rok za prijavu je 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Stenk Projekt, Mađarska

Stenk Projekt traži partnera za suradnju na natječaju za manje projekte suradnje u programu Kreativna Europa. Stenk Projekt želi surađivati s tvrtkama i lokalnim vlastima koji se bave glazbom ili organizacijom događanja. Rok za prijavu je 5. listopada.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – PAV, Italija

PAV osmišljava i ostvaruje kulturne projekte u suradnji s umjetnicima i institucijama. Udruga je osnovana u Rimu 2000. godine, specijalizirala se za produkciju, menadžment i administriranje kulturnih događanja, festivala, i konferencija u suradnji s nacionalnim institucijama, kazalištima, veleposlanstvima, umjetnicima i tvrtkama, povezujući institucionalni okvir s nezavisnom kulturnom scenom.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Glassbox Art Space, Francuska

Glassbox Art Space poziva na partnerstvo za manji projekt suradnje u programu EU Kreativna Europa programere koji su zainteresirani za razvoj web i mobilnih aplikacija vezanih uz kulturu i vizualne umjetnosti. Prijave traju do 1. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Lielvarde Municipality, Latvija

Općina Lielvarde (Latvija) želi sudjelovati kao partner na projektima koji se planiraju prijaviti na natječaj za projekte suradnje u programu Kreativna Europa do 1. listopada 2016. godine.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Ballet National de Marseille, Francuska

Ballet National de Marseille traži partnera među istočnim i južnim europskim zemljama za manji projekt suradnje na programu EU Kreativna Europa. Natječaj je otvoren do 1. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Monogram Foundation, Mađarska

Monogram Foundation iz Mađarske traži partnera za manji projekt u programu Kreativna Europa. Potencijalni partneri su zaklade, civilne organizacije, muzeji, vizualni i medijski umjetnici zainteresirani za rad s mladim ljudima između 16 i 26 godina, a mogu se javiti na ovaj natječaj do 1. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Authors in Aarhus/ as a part of Aarhus University, Danska

Authors in Aarhus traži partnera (institucije ili organizacije koje priređuju susrete s umjetnicima) na projektu Audience development: SILO Live. Također zainteresirani su za participiranje u projektima koji žele promovirati prevedenu europsku književnost kroz susrete s piscima, kao i za projekte kojima je cilj razvoj publike. Prijave traju do 5. listopada 2016.!
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – The New Theater of the Disabled, Litva

Novo kazalište osoba sa invaliditetom (Litva) traži partnera za zajednički projekt u programu Kreativna Europa, koji uključuje prezentaciju kazališnih predstava, kazališnu koprodukciju, tečajeve, treninge i radionice, kulturne razmjene, razmjene iskustava, sudjelovanja na međunarodnim kazališnim festivalima i turnejama za osobe s invaliditetom i bez invaliditeta. Prijave traju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Melting Creatives: Co-creation in intercultural space

Tim 'La Foule d'eau' započeo je s jednostavnom idejom: Zašto ne pretvoriti napušteni teretnjak u objekt kulturnog, socijalnog i digitalnog eksperimentiranja na području Europe? Projekt 'Melting Creatives: Co-creation in intercultural space' prijavit će se u kategoriji malih europskih projekata na program EU Kreativna Europa. Potencijalni partneri na projektu mogu se prijaviti do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – RedPlexus

RedPlexus (Marseille) poziva umjetničke strukture ili tvrtke koje se bave izvedbenom umjetnošću, uglavnom na javnim površinama, i koje su fokusirane na sveobuhvatne, participativne projekte; sveučilišne odjele ili skupine znanstvenika koje zanima društvena transformacija akcijskom izvedbom, iz svih država sudionica Kreativne Europe da im se jave za sudjelovanje na projektu do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – ATMEN / Françoise Tartinville

Plesna skupina ATMEN Françoise Tartinville traži partnere za projekt u kategoriji malih europskih projekata, koji bi obuhvatio plesače, glazbenike, istraživače u području holografije i lokalno stanovništvo. Cilj je projekta, temeljenog na suvremenom plesu, povezati znanstvene i umjetničke discipline stvarajući društvenu poveznicu sa stanovnicima pojedinih kvartova plesom na otvorenom.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Tehnički muzej iz Brna: vergl

Tehnički muzej iz Brna traži partnere u projektu očuvanja gotovo zaboravljenog obrta, izrade vergla. Rok za prijavu je 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - ABC Studio for Visual Music

ABC (Art Basics for Children) neprofitna organizacija iz Bruxellesa, koja djeluje na granici umjetnosti i obrazovanja, kao laboratorij za estetska iskustva i kreativnu osviještenost, traži partnere za projekt ABC Studio for Visual Music. Rok za prijavu je do srpnja 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - ABC Visual literacy/Transbook mobile studio

ABC (Art Basics for Children) neprofitna organizacija iz Bruxellesa, koja djeluje na granici umjetnosti i obrazovanja, kao laboratorij za estetska iskustva i kreativnu osviještenost, traži partnere za projekt - ABC Visual literacy/Transbook mobile studio.Rok za prijavu je do srpnja 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Body in revolt

Nacionalni balet iz Marseillea/Nacionalni koreografski centar traži partnere za projekt s naglaskom na ples. Središnja tema je cirkuliranje mladih plesača u procesu profesionalizacije na europskoj razini oko teme 'Body in revolt' (Tijela u pobuni). Prijave traju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – kazalište George Ciprian

Rumunjsko kazalište George Ciprian, kao vodeći partner, te kulturna udruga '7' iz Bukurešta i španjolsko sveučilište UCAM planiraju projekt u sklopu kojeg namjeravaju razviti žanr telematičke participativne izvedbe. Telematička izvedba uključuje real-time video konferencije (npr. Skype) i ima potencijal spajanja različitih prostora diljem svijeta. Prijave potencijalnih partnera na projektu traju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Euro Fest Live

Projekt Euro Fest Live će stvoriti i održavati online platformu za višekanalski video streaming izvedbi uživo tj. kazališnih izvedbi (uključujući sve vrste izvedbi uživo od klasičnog kazališta, plesa, mjuzikla do cirkusa) koji će se pripremati za emitiranje uživo integriranjem kamera u proces pripreme. Prijave potencijalnih partnera na projektu primaju se do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – SAGN

Danska općina Odder projektom SAGN doprinosi Aarhusu, Europskoj prijestolnici kulture 2017. Projekt se temelji na novom mjestu za umjetnost i kulturi u staroj bolnici u Odderu. Potencijalni partneri su udruge, kazališta, umjetničke skupine iz cijele Europe, a prijave traju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Sladovna (izložba Braća lavljeg srca)

Sladovna je dječji muzej koji organizira radionice, koncerte, debate kao dodatni program uz interaktivne i obrazovne izložbe. Projekt koji namjeravaju prijaviti na natječaj malih europskih projekata suradnje je izložba 'Braća lavljeg srca', temeljena na poznatoj knjizi za djecu Astrid Lindgren. Potencijalni partneri su manje nezavisne galerije i kazališta koja su otvorena za eksperimentalne interaktivne projekte, iz zemalja članica programa Kreativna Europa.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Mille et une scènes

Projekt ima za cilj stvarati, proizvoditi i distribuirati profesionalne i neprofesionalne predstave višejezične prirode (većinom na francuskom i engleskom jeziku). Potencijalni partneri su sveučilišta, znanstvenici, istraživači, škole i kulturni centri koji mogu organizirati prezentacije i predstave u sklopu velikog projekta, iz svih zemalja članica programa Kreativna Europa. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo - Intertrade

Intertrade je posebna agencija Gospodarske komore Salerna s iskustvom u međunarodnim projektima i sa širokom mrežom stručnjaka i partnera koji pokrivaju različita područja i sektore. Zainteresirani su za sudjelovanje u projektima i inicijativama programa Kreativna Europa. Rok za podnošenje prijava zainteresiranih partnera je 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Festival Terras sem Sombra

Zavod za povijesnu i umjetničku baštinu zadužen je za kulturno-vjersku baštine regije Beja, koja se nalazi na jugu Portugala. Zavod tj. Festival 'Terras sem Sombra/Zemlje bez sjene' traži partnere za suradnju između kulturnih i kreativnih i organizacija iz različitih zemalja; mreže koje pomažu kulturnom i kreativnom sektoru u konkurentnom i transnacionalnom djelovanju; osnivanje platformi za promicanje mladih umjetnika i poticanje europskih programa za kulturno-umjetnička djela. Prijave se primaju do 5. listopada 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Strzelecki Ośrodek Kultury

Strzelecki Ośrodek Kultury  želi organizirati zajedničke radionice temeljene na bilo kojem području kulture (ples, glazba i sl.) i  međunarodni glazbeno-plesni  festival.  Traže se partneri iz svih kulturnih područja (ples, glazba, kazalište, folklor - djeca, mladi, odrasle osobe), a rok za prijavu je 1. rujna 2016.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – The Face of Europe

'The Face of Europe' je projekt vezan za izložbu koja bi bila organizirana po cijeloj Europi kako bi se uspostavila i unaprijedila kulturna suradnja između europskih zemalja te kako bi se dala šansa mladim umjetnicima da se istaknu. Potencijalni partneri za sudjelovanju na ovom projektu mogu se prijaviti do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Misijant

Udruga 'Misijant' iz Banja Luke traži partnere iz svih zemalja članica Kreativne Europe, koji se bave narodnim i modernim plesovima i glazbom. Rok za prijavu je 26. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Vicomtech – IK4

Vicomtech-IK4 je centar primijenjenog istraživanja koji se specijalizirao za računalnu grafiku, vizualno računarstvo i multimedijalne tehnologije, osnovan  2001. godine, a nalazi se u sklopu Tehnološkog parka San Sebastián. Vicomtech-IK4 traži međunarodne projekte, tj. sudjelovao bi kao partner u međunarodnim projektima kojima je potrebna stručnost kakvu oni imaju i nude. Rok za prijave potencijalnih partnera je 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Erasmus Performing Europe

'Erasmus Performing Europe: a reflection on democracy and representativeness in Europe' ima za cilj ponuditi umjetnički odraz demokracije i reprezentativnosti današnje Europe, a rezultat projekta bi bila izvedba nastala iz dijaloga multinacionalnih i multidisciplinarnih kreativnih timova i publike. Zainteresirani za sudjelovanje na ovom projektu mogu se prijaviti do 18. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Pinceszínház Eger

Mađarska udruga Underground Theatre Eger želi pronaći partnere koji dijele njihovu ideju da osobe s invaliditetom mogu aktivno participirati u kazališnoj umjetnosti. Profil partnerskih organizacija koje se traže su one s iskustvom u kulturnom menadžmentu, umjetničkim projektima za ljude s mentalnim ili socijalnim hendikepom, bilo djece bilo odraslih, kreativnim projektima. Prijave se primaju do 30. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Literary Festival

Portugalska izdavačka kuća Euthalia Editora, sa sjedištem u gradu Funchalu na otoku Madeiri, traži europske partnere za svoj književni festival u sklopu kojeg se održavaju predavanja, debate, radionice, predstavljanja knjiga kao i plesne, kazališne i glazbene izvedbe. Traže se zainteresirane udruge i institucije u izdavaštvu i kulturi općenito iz svih država članica programa Kreativna Europa. Rok za prijave potencijalnih partnera je do 20. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Archeology of Photography Foundation

Članovi organizacije 'Archeology of Photography Foundation' iz Poljske zainteresirani su za suradnju s međunarodnim partnerima kao suorganizatori na povezivanju već postojećih projekata i stvaranju novih projekata u području povijesne, ali i suvremene fotografije. Također su zainteresirani za društveno korisne projekte kojima se kroz fotografiju nastoji prenijeti određena poruka i potaknuti promjene u društvu. Prijave se mogu slati do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Culture Reactivated (CU.RE.)

Glavna ideja projekta Culture Reactivated, koji predlaže općina Aglantzia (Nikozija, Cipar) sastoji se u iskorištavanju struktura partnerskih organizacija u svrhu aktiviranja lokalnih umjetnika i publike. Na poziv na partnerstvo organizacije se mogu prijaviti do 2. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Theatraquarium

Mestno gledališče ljubljansko – MGL iz Slovenije poziva zainteresirane organizacije da se do 18. kolovoza 2015. prijave za partnerstvo u projektu Theatraquarium, kojem je glavni cilj  razvijanje novih izvedbenih praksi u području skupno izmišljenog kazališta (devised theatre).
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Cultural Trends in Movement

Udruga Kasta Morrely iz Rumunjske poziva na parterstvo u projektu - Cultural Trends in Movement (Kulturni trendovi u pokretu). Prijave se primaju do 31. kolovoza 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Open Air Foto Festival (OAFF)

Open Air Foto Festival (OAFF) naziv je fotografskog bijenala koji se održava u okruženju češkog grada Cesky Krumlov. Prijave za partnerstvo i suradnju u organizaciji festivala koji će se održati 2017. godine primaju se do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Akademija likovnih umjetnosti iz Praga

Akademija likovnih umjetnosti iz Praga poziva na partnerstvo i suradnju na projektu audiovizualnog online arhiva. U projektu koji predlažu htjeli bi se usredotočiti na obogaćivanje arhiva doprinosima iz cijele Europe, privlačenje šire publike, kao i na razvoj strategija za izgradnju online arhiva. Prijave se primaju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Congress of the Culture Managers

Poljska udruga 'Stowarzyszenie Inicjatywa' poziva na partnerstvo u projektu 'Congress of the Culture Managers' (Kongres menadžera u kulturi). Rok za prijavu je rujan 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – MiniArtShow by Ioana Ginghina

'MiniArtShow by Ioana Ginghina', privatna kazališna skupina za djecu koja posebnu važnost pridaje osmišljavanju neformalnih oblika obrazovanja kroz izvedbene umjetnosti, poziva na suradnju i partnerstvo. Prijave se primaju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – 'In-Nova MusEUm'

Do 7. listopada 2015. primaju se prijave za partnerstvo u projektu - 'In-Nova Museum': Museum comes back to the locals through arts and food, koji se temelji na ideji jačanja uloge malih europskih muzeja poticanjem zajedničkog djelovanja u pogledu razvoja publike, kao i međunarodne mobilnosti mladih kustosa i umjetnika u usponu.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Opera Nights

Kulturna udruga DevART iz Rumunjske poziva na partnerstvo i suradnju u realizaciji festivala Opera Nights. Prijave se primaju do 1. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Kazalište 'George Ciprian'

Kazalište 'George Ciprian' iz Buzăua, Rumunjska, poziva na partnerstvo u projektu kojem je namjera istražiti suvremene odnose uspostavljene preko interneta kroz telematsku participativnu izvedbu. Rok za iskazivanje interesa je 15. kolovoza 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – 'EUphonic Girls'

Talijanska tvrtka Generazione Musica, koja se bavi organiziranjem kulturnih događanja, naročito onih glazbenih, poziva na suradnju i partnerstvo u projektu 'EUphonic Girls', kojemu je glavni cilj promicanje ženskih bendova i kantautorica koje se bave rock, pop i jazz glazbom. Prijave se primaju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – U.T.O.P.I.A.

Udruga Il triangolo scaleno, koja vodi multidisciplinarni izvedbeni festival Teatri de Vetro u Rimu, bila bi vodeći partner u projektu U.T.O.P.I.A. Projekt propituje koncept demokracije u današnjem svijetu kojemu nedostaje ozbiljna analiza nedavnih povijesnih događaja i njihovih učinaka na sadašnje uvjete života. Rok za prijavu potencijalnih partnera je 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – They Left/They Arrived

Poljska kulturna ustanova Ars Cameralis trenutačno priprema međunarodni projekt pod radnim nazivom 'They Left/They Arrived' ('Otišli su/stigli su'). Projektom se želi obratiti pozornost na pitanje migracija unutar europskog prostora kroz stoljeća, pod pretpostavkom da one predstavljaju važan dio europske kulturne baštine, razmjene, antropološkog i simboličkog iskustva te dinamike promjene. Prijave traju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Building Bridges Between Deaf Artists

Finska kazališna skupina Tirakkor Group zaslužna je za ostvarivanje 6 dvojezičnih kazališnih produkcija u kojima se govorni i znakovni jezik pojavljuju kao jednakovrijedni partneri. Potencijalni partneri za suradnju na novom projektu; kazališne skupine koje rade s gluhim osobama, pojedinačni gluhi umjetnici, kazališne skupine koje su spremne prihvatiti izazov rada s gluhim umjetnicima, mogu se prijaviti do 15. rujna 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – European Festival of Gentry's Culture

Projektom Europskog festivala plemićke kulture, koji bi se održao u srpnju 2017., želi se promicati nematerijalna kulturna baština. Ciljna skupina projekta su razne zajednice i sve dobne skupine, a on uključuje pretke plemićkih i aristokratskih obitelji. Traženi partneri na ovom projektu su muzeji, umjetničke organizacije, knjižnice, kazališta i škole. Prijave traju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – TRACES

TRACES je transnacionalni projekt koji će okupiti muzeje iz raznih zemalja članica EU-a i pružiti im priliku da prepoznaju, razviju i podijele osnovno znanje, kompetencije i vještine koje su potrebne za djelotvorno i učinkovito korištenje inovativnih digitalnih tehnologija za razvoj publike. Prijave za zainteresirane partnere traju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Praid Inspiration Festival

Cilj udruge Danube.EDU je promicanje međunarodne suradnje mladih, putem uključivanja mladih u život zajednice i poticanja aktivnosti suradnje između zemalja u dunavskoj i crnomorskoj regiji. Partneri zainteresirani za suradnju trebaju imati iskustva u menadžmentu u kulturi i svojim aktivnostima promovirati: kipare, digitalne umjetnike, videoprojekcije, mlade glazbenike u području jazza, popa, soula i soft rocka. Prijave traju do 15. kolovoza 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – 'Criss Cross Europe'

Belgijska organizacija JazzLab Series poziva organizacije koje se bave razvijanjem glazbenog talenta (jazz i glazbena improvizacija), jazz festivale, glazbene centre, kulturne centre, umjetničke kolektive da se prijave za suradnju na projektu Criss Cross Europe. Prijave traju do 7. listopada 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Balkanik Fringe Festival

Rumunjska udruga Teatrul.Ro želi organizirati transnacionalnu višegodišnju suradnju između nezavisnih kazališta diljem jugoistočne Europe kao mjesto susreta i razmjene između inovativnih izvođača koji dijele istu kazališnu tradiciju i nedavnu povijest, uključujući sličnu kulturnu pozadinu i sustav.  Projekt bi se zvao Balkanik Fringe Festival i trajao bi barem četiri godine. Prijave traju do 31. kolovoza 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – Travelling Exchange Workshop Project

Zaklada Monogram, koja čuva materijalnu i intelektualnu baštinu cijenjenog mađarskog neoavangardnog umjetnika Erna Tolvalyja, i nezavisna umjetnička škola Moebius, koja organizira umjetničke tečajeve i priprema djecu, također i s posebnim potrebama, za upis na umjetničke akademije, traže europske partnere za jedinstveni projekt razmjene radionica i razmjene iskustava s kulturnim, obrazovnim i umjetničkim organizacija europskih zemalja. Prijave su otvorene do 7. 10. 2015.
 
natječaj

Program EU Kreativna Europa: poziv na partnerstvo – 'Nie Tylko...'

'Nie Tylko…' - Zaklada za osobe s invaliditetom iz Poljske traži partnera za zajednički projekt u okviru programa Kreativna Europa koji bi obuhvaćao kazališnu koprodukciju, edukacije i radionice te razmjenu iskustava. Organizacije koje se bave osobama s invaliditetom i posebnim potrebama u okviru kulturnog sektora se mogu prijaviti do 7. listopada 2015.
 


http://www.forum.tm/vijesti/cekate-animator-kulture-koji-je-odgojio-generacije-teslasa-i-koncarevaca-i-jos-uspjesnoOčito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpuf
Očito je prioritet betonizacija, umjesto humanizacije prostora - See more at: http://www.forum.tm/vijesti/ocito-je-prioritet-betonizacija-umjesto-humanizacije-prostora-1954#sthash.5VEPunem.dpu