Preskočite na glavni sadržaj

11. Outlook festival

Jedanaesti Outlook festival počinje 5.9. velikim koncertom u 19 sati u pulskoj Areni, gdje će nastupiti Children of Zeus, Bonobo i Sir David Rodigan uz pratnju Outlook Orkestra, najavila je agencija Pozitivan ritam.
vrijeme: 05.09.2018.
mjesto: Pula
url: http://www.outlookfestival.com/
 

Dan poslije, 6. rujna, službeni je početak festivala na Fortu Punta Christa na kojem će se u četiri dana izredati najbolja imena svjetske "bass" scene poput Goldiea, Stefflon Dona, Andy C-a, ali i regionalni izvođači poput Brain Holidaysa, Diyale & Yesha i Filipa Motovunskog.

 

Jedan od najznačajnijih europskih festivala "bass" glazbe u 11. izdanju dovodi preko 300 izvođača na 8 pozornica, a već godinama privuče prosječno gotovo 20.000 posjetitelja.

 

Sir David Rodigan kao stalni gost festivala uz pratnju Outlook Orkestra simbolično će otvoriti nastup u Areni izvođenjem glazbe koja je obilježila njegovih 40 godina karijere, u kojoj je bio nagrađen i ordenom Britanskog carstva za svoj glazbeni doprinos.

 

Ulaznice za veliki koncert mogu se i dalje kupiti u pretprodaji po cijeni od 350 kuna na službenim stranicama festivala, Pozitivnog Ritma ili Entrio prodajnim mjestima. (Hina)