Preskočite na glavni sadržaj

Odzvuk Izloga suvremenog zvuka u SC-u

6. izdanje Izloga suvremenog zvuka je iza nas, ali sezona Muzičkog salona Kulture promjene još nije gotova. Ovogodišnjim Odzvukom Izloga završava treća sezona Tvornice zvuka, radionice elektroničke i improvizirane glazbe za djecu. Ulaz na sve programe je besplatan!
vrijeme: 13.06.2018.
mjesto: Zagreb; Studentski centar, Savska 25
url: http://www.sczg.unizg.hr
 

Pokretaču i iskusnom voditelju Nenadu Sinkauzu, ove se sezone pridružio glazbenik i skladatelj Nenad Kovačić koji je svojim iznimnim znanjem dodatno obogatio sadržaj Tvornice za mališane, prvenstveno na području body percussiona te upotrebe predmeta kao instrumenata. Što su mališani naučili u dva i pol mjeseca zajedničkoga rada, kako se međusobno slušaju i zajednički muziciraju u juniorskom improvizatorskom ansamblu, možete čuti na koncertu 13. 6. u 19 h u MM centru. Pioniri ovogodišnje Tvornice zvuka su: Nora Ban, Nika Dežman, Katja Drmić, Stella Drmić, Dan Herceg, Toma Kontošić, Karlo Lepka, Marta Predrijevac, Toma Predrijevac, Vito Ivan Radić, Mak Rizvanović, Tom Rushaidat, Alma Skadrak, Asiya Skadrak, Din Skadrak, Ivor Telišman, Janko Telišman, Marijeta Ugrina, Barbara Vidović, Iva Zahirović.

Nakon improvizatora budućnosti, u 21 h u Polukružnoj dvorani Teatra &TD slušamo vrhunske improvizatore sadašnjosti: u goste stižu saksofonist Jean-Luc Guionnet, multiinstrumentalist Samo Kutin i elektroničar i umjetnik zvuka Daichi Yoshikawa. Nakon koncerta na scenu stupa DJ Župa, a što je za vas odabrao čut ćete od 22 sata u Atriju &TD-a.

19 h Pioniri Tvornice zvuka, MM centar

21 h Jean-Luc Guionnet & Samo Kutin & Daichi Yoshikawa,  Polukružna &TD

22 h DJ Miro Župa,  Atrij &TD