Preskočite na glavni sadržaj

&Black&White - hrvatski animirani serijal

Hrvatski animirani serijal &Black&White svoju će premijeru imati na ovogodišnjem Animafestu Zagreb, a naknadno kreće na mini turneju i predstavljanje po Europi, točnije u Annecy na prestižni MIFA sajam - The International Animation Film Market, od 12. od 15. lipnja. Glavna ideja i cilj ovog kreativnog projekta je potaknuti razvoj vizualne percepcije kod djece i stvoriti prostor za specifično poimanje dizajnerskih rješenja i izvornog humora koji je također jedan od važnijih faktora ovog serijala.
vrijeme: 05.06.2018.
mjesto: Rijeka, Hrvatski kulturni dom na Sušaku
url: http://www.theatrefestival-rijeka.hr/
 

Nakon Francuske slijedi povratak u Hrvatsku na Dane hrvatskog filma (16.-20.06.2018.) gdje će se Zagrepčani na novo upoznati s ovim jedinstvenim projektom.

 

Za mlade... ali i odrasle

 

Glavna ideja i cilj ovog kreativnog projekta je potaknuti razvoj vizualne percepcije kod djece i stvoriti prostor za specifično poimanje dizajnerskih rješenja i izvornog humora koji je također jedan od važnijih faktora ovog serijala.

Ključna veza između epizoda i spomenutog (dominantnog) humora je igranje s ljudskom percepcijom koja se proteže od prve do zadnje epizode te i odraslima nudi priliku da se nasmiju i obogate svoju vizualnu kulturu.

 

Zaplet i rasplet u 13 epizoda

 

Sve se odvija u 90 sekundi, koliko traje i zaplet svake pojedine epizode, u okviru stvarnog vremena gdje pratimo likove u intrigantnim i zanimljivim geografskim mjestima kroz različita povijesna razdoblja. Pregršt radnje, humora i crno bijele igre u svega nekoliko koraka ili bolje reći 13 zanimljivih epizoda koje će vas potaknuti na kreativno-edukacijski binge watching.