Preskočite na glavni sadržaj

Valhalla festival 2018. u 'Močvari'

U zagrebačkom klubu 'Močvara' u petak, 11.svibnja, i subotu, 12. svibnja, održat će se Valhalla festival 2018. na kojem će nastupiti deset metal bendova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Češke, najavili su organizatori festivala.
vrijeme: 11.05.2018.
mjesto: Zagreb; Klub Močvara, Trnjanski nasip bb
url: http://www.mochvara.hr/
 

U dva dana posjetitelji će moći vidjeti žestoke nastupe grupa Krlja, Frozen Forest, Polarity Of Life, Flesh, Undercode i Flamethrower iz Hrvatske, Vulvathrone i Metalsteel iz Slovenije, Nadimač iz Srbije i Gutalax iz Češke.

 

Krlja je zagrebački death metal/grindcore četverac osnovan 2009. godine, koji iza sebe ima dva studijska albuma izdana u vlastitoj produkciji.

 

Frozen Forest je black metal trio iz Zagreba poznat po svojim nepredvidivim nastupima u kojima koristi razne rekvizite poput krvi, kostiju i svijeća.

 

Polarity Of Life je zagrebački bend koji miješa utjecaje death, melodeath i thrash metala s vlastitim autorskim pečatom baziranim na old school izričaju.

 

Flesh je trio iz Zagreba, koji je, po mišljenju kritičara i publike, dokaz da heavy metal i dalje živi na našim prostorima.

 

Undercode iz Zagreba je obilježio kraj 90-ih i prvu polovicu 2000-ih, kada su uspjeli privući pažnju publike soundtrackom u svjetski poznatoj PC igri "Serious Sam – The Second Encounter".

 

Flamethrower je osnovan 2004. godine u Koprivnici, a stil koji njeguju je heavy metal s utjecajima drugih žanrova, kao što su thrash i progressive metal.

 

Vulvathrone je slovenski brutal death metal sastav koji je tijekom 15 godina postojanja nastupao na brojnim metal festivalima.

 

Metalsteel je osnovan 1999. godine u slovenskom gradu Medvode, a danas su vodeća slovenska heavy metal atrakcija koja združuje bombastičan heavy metal s progresivnim elementima.

 

Nadimač je crossover thrash metal bend, kojeg smatraju jednim od najvećih srpskih metal bendova. Iza njih su mnoga izdanja i nastupi na velikim lokalnim i stranim festivalima.

 

Gutalax je grindcore/porngrind bend iz Češke poznat po svojim ludim nastupima i jednoj od najluđih publika na ljetnim festivalima. (Hina)


Facebook event