Preskočite na glavni sadržaj

Nova audicija u Maloj sceni

'Plavi zvuk' nova je društveno-odgovorna predstava, u koprodukciji Male scene i UO Kruna Tarle-art, koja se bavi ekološkom problematikom. Audiciji mogu pristupiti profesionalni glumci (završen minimalno preddiplomski studij) spremni na istraživački rad iz područja lutkarstva i fizičkog kazališta, a održat će se u utorak, 17. travnja, u kazalištu Mala scena s početkom u 12 sati. Prijave se primaju do 14. travnja!
vrijeme: 17.04.2018. 12 h
prijava: 14.04.2018
mjesto: Zagreb, Kazalište Mala scena, Medveščak 2
url: http://www.mala-scena.hr/
Tekst predstave potpisuje Tena Šnajder, a režiju Kruna Tarle uz asistenticu Moranu Dolenc. Održivi razvoj, svijest da novim generacijama moramo ostaviti otvorene perspektive razvoja, a ne opustošenu planetu, postala je top tema ne samo u europskim, već i u svjetskim razmjerima.


Prijavu i životopis potrebno je poslati mailom na info@mala-scena.hr najkasnije do 14. travnja, dok je za audiciju potrebno pripremiti etidu na temu ekologije u trajanju do najviše tri minute.


Premijera će se u Maloj sceni održati 4. listopada, a pokusi će se odvijati u dvije faze: tijekom svibnja i lipnja te tijekom rujna i listopada.


Predstava će biti rađena u lutkarskom mediju shvaćenom u širem smislu - modernim, nekonvencionalnim kazališnim jezikom primjerenim djeci i mladima od 10 godina naviše.