Preskočite na glavni sadržaj

Natjecanje Mia Čorak Slavenska - gala koncert

Gala koncert u sklopu Natjecanja Mia Čorak Slavenska održat će se u nedjelju, 26. studenoga 2017. u 18 sati, u Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu.
 
vrijeme: 26.11.2017.
mjesto: Zagreb, CeKaTe
Natjecanje Mia Čorak Slavenska je godišnje natjecanje za plesačice i plesače suvremenog plesa koje je Hrvatska glazbena mladež pokrenula s koreografima Dinkom Bogdanićem i Desankom Virant.

Svim natjecateljima dodjeljuju se priznanja, a prema uspješnosti diplome, novčane nagrade, plaćeno sudjelovanje na ljetnim radionicama te nagrade sponzora.

Natjecanja, seminari, radionice te susreti mladih plesača i njihovih mentora imaju nezaobilaznu ulogu u motivaciji, navikavanju na javne nastupe i podizanju kvalitete izvedbe darovitih pojedinaca u suvremenom plesu.

Hrvatska glazbena mladež u suradnji s Centrom za kulturu Trešnjevka u Zagrebu, organizira Natjecanje Mia Čorak Slavenska, čime želi stimulirati interes mladih ljudi za suvremeni ples – kako u smislu aktivnog i profesionalnog plesanja, tako i u smislu stvaranja educirane publike umjetničkih sadržaja.

Svoje ime - Mia Čorak Slavenska – natjecanje je dobilo prema najslavnijoj hrvatskoj baletnoj umjetnici, a održava se svake godine.

Opširnije


www.hgm.hr
www.cekate.hr