Preskočite na glavni sadržaj

PDP Creative Media Conference 2017 - poziv na sudjelovanje

Organizator PDP Conference 2017, Novi Sad, poziva umjetnike, dizajnere i fotografe na sudjelovanje u međunarodnom natječaju raspisanom u dvije kategorije - dizajn plakata i fotografija. Deveta po redu PDP konferencija kreativnih medija bit će posvećena temi 'As It Should Be'. Natječaji su otvoreni do 15. rujna 2017. 
prijava: 15.09.2017
url: http://pdp.rs

Od 19. do 22. listopada 2017. godine bit će održana deveta po redu PDP konferencija kreativnih medija, u prostoru Studentskog kulturnog centra Fabrika u Novom Sadu, Srbija.

Tema konferencije - 'As It Should Be' govorit će o tome kako baviti se vizualnom komunikacijom znači preuzeti odgovornost za kreiranje, poticanje i mijenjanje kolektivnog mišljenja. Snažan alat je u rukama vizualnih stvaraoca, stoga temom 'As It Should Be' potičemo razmišljanje - da li i na koji način umjetnikov rad olakšava ili uljepšava čovjekovu stvarnost? Kroz predavanja i radionice učit ćemo što je stvarno važno u procesu kreiranja koncepta, kao i kako kroz flert forme i funkcije postići estetski i upotrebni maksimum. Također, tema 'As It Should Be' dati će odgovor na pitanje na koji način kreativne industrije mogu utjecati na regeneraciju društva i poboljšanje života ljudi na osobnom i kolektivnom nivou.

Natječaj za izložbu plakata - Design As It Should Be

Fotografski natječaj - Capture THE Moment: As It Should Be
 
Poziv

https://www.facebook.com/pdp.novisad