Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za program stipendiranja 'Modern Greek Language and Culture'

Kako bi diljem svijeta promovirala grčki jezik i kulturu, State Scholarships Foundation (I.K.Y.) sa sjedištem u Ateni, dodijelit će pedeset stipendija stranim studentima koji će u akademskoj godini 2017.-2018. u Grčkoj pohađati osmomjesečni program – tečajeve i seminare modernog grčkog jezika i kulture.  
vrijeme: 02.08.2017.
prijava: 06.09.2017
url: https://www.iky.gr/en

U tijeku su prijave za međunarodne stipendije za akademsku godinu 2017.-2018. u Grčkoj, za sudjelovanje u programu “Modern Greek Language and Culture”.

Stipendija će trajati osam mjeseci, a program će se održavati na jednom od sljedećih grčkih sveučilišta: Athens University, Thessaloniki University, Ioannina University, Crete University, o čemu će odlučiti IKY.
 
U obzir dolaze kandidati do 40 godina.
 
Pravila i uvjeti sudjelovanja u natječaju dostupni su na web stranici https://www.iky.gr/en/scholarships/foreign-citizens-eng/modern-greek-language-courses.
 
Zainteresirani kandidati prijavu i dokumentaciju šalju mailom na adresu foreigners@iky.gr, a kompletnu dokumentaciju i prijavu u papirnatom obliku do 6. rujna 2017. dostavljaju diplomatskom predstavništvu (Veleposlanstvu Grčke u Zagrebu).

Program stipendiranja financira State Scholarships Foundation.