Preskočite na glavni sadržaj

4. Dani Teatra Gavran u Malom Lošinju

U srijedu, 26. srpnja, otvaraju se 4. Dani Teatra Gavran u Malom Lošinju izvedbom predstave'Parovi' u produkciji Teatra Gavran.
vrijeme: 26.07.2017.
mjesto: Mali Lošinj
url: http://www.teatar-gavran.hr

Autor predstave je Miro Gavran, redatelj Robert Raponja, dok čak 24 uloge u ovoj ulozi interpretira šest glumaca: Ana Vilenica, Ivan Jončić, Mladena Gavran, Ivan Glowatzky, Sara Moser i Jakov Gavran.
 
Pored te predstave Teatar Gavran će 27. srpnja izvesti prošlogodišnju uspješnicu  “Zaboravi Hollywood” sa Željkom Konigsknechtom i Jakovom Gavranom a u režiji Miroslava Međimoreca, 3. kolovoza je na rasporedu  “Sladoled” sa Anom Vilenicom i Mladenom Gavran u režiji Borisa Svrtana, te 6. kolovoza “Pivo” sa Zlatkom Ožboltom i Jakovom Gavranom u režiji Helene Buljan. Sve izvedbe će se igrati na Ljetnoj pozornici Kina “Vladimir Nazor” u Malome Lošinju s početkom u 21,30h.
 
Teatar Gavran kao jedan od vodećih putujućih teatara u Hrvatskoj godišnje izvede jednu premijeru i oko devedeset repriza diljem Hrvatske i Europe. U pitanju su tekstovi najizvođenijeg hrvatskog dramatičara Mire Gavrana, a na tim  predstavama  u pravilu surađuju ponajbolji hrvatski glumci, redatelji, scenografi i glazbenici. A grad Mali Lošinj poznat je kao vrsna Turistička destinacija u kojoj se odvija više ljetnih festivala, tako da su uzajamnom suradnjom ovaj grad i ovaj teatar proteklih godina stekli naklonost brojne publike koja se tijekom ljetnih praznika zatiče u Malom Lošinju.