Preskočite na glavni sadržaj

Predstavljen program PoPularne Pule

Program PoPularne Pule, nenatjecateljski program najvećih svjetskih filmskih hitova koji će se prikazati u Areni u sklopu 64. Pula Film Festivala, predstavljen je u utorak na konferenciji za novinare. 
vrijeme: 15.07.2017.
mjesto: Pula
url: http://pulafilmfestival.hr/hr/

"Zadovoljstvo nam je i ponosni smo što možemo najaviti hrvatsku premijeru filma "Valerian i grad tisuću planeta" Luca Bessona, koji je na rasporedu u subotu, 22. srpnja", rekla je producentica Festivala Nataša Šimunov, istaknuvši da program "PoPularna Pula jamči užitak svim posjetiteljima".

Kako je najavila, film "Spider-Man: Povratak kući" bit će prikazan 18. srpnja, a film "Kako je Gru postao dobar", predviđen za najmlađe, moći će se pogledati u subotu 22. srpnja

Na konferenciji za novinare predstavljena je i mobilna aplikacija "Pula Film Festival" kojom organizatori žele publici omogućiti bolji i funkcionalniji pristup u praćenju raznolikog i bogatog rasporeda.

Aplikacija je dostupna svima i pruža jednostavno i brzo pronalaženje svih informacija o programu, rekla je ravnateljica Festivala Gordana Restović.

Aplikacija omogućuje kupnju ulaznica, glasanje za najdraži film prikazan u Areni, a uz prethodnu registraciju korisnik izravno sudjeluje u osvajanju vrijednih nagrada, objasnio je voditelj IT podrške Sergej Turčinov.

Pulski filmski festival održava se od 15. do 22. srpnja. (Hina)