Preskočite na glavni sadržaj

Demofest poziva demo bendove na proslavu 10. rođendana

Banjalučki Demofest, regionalni festival neafirmiranih bendova, desetu godinu zaredom otvara natječaj za sve demo sastave sa ex-Yu prostora. Natječaj će biti otvoren za prijave do 15. ožujka 2017.
prijava: 15.03.2017
mjesto: Banja Luka
url: http://demofest.org/

Zainteresirani glazbenici moraju poslati:

• detaljno ispunjenu Prijavu koju mogu naći na službenoj festivalskoj stranici  www.demofest.org,
• detaljno ispunjenu i potpisanu Izjavu o autorskom djelu (skeniranu ili fotografiranu).
dvije pjesme u MP3 formatu. Rock, reggae, hardcore, rap, punk, rap-core, hardcore punk, hardcore punk-rap, jazz, world music, metal, nu-metal, black metal i svih ostalih 900 vrsta metala i drugih glazbenih pravaca. Nema žanrovskih ograničenja!
tekstove pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) formatu
fotografiju benda u JPG ili JPEG formatu. Veću od 900x600 px.
• svaki bend koji pošalje prijavu na svoju Facebook stranicu dužan je postaviti status: "I ja sam se prijavio na Demofest!" (tagirati stranicu Demofesta)
 
Od svih prijavljenih u vrijeme trajanja natječaj, koji će biti otvoren do 15. ožujka, žiri će izabrati najbolje, najtalentiranije, one koji imaju što da kažu i pokažu, a koji će se predstaviti publici Demofesta ovog ljeta na Kastelu i možda osvojiti jednu (ili više) od nekoliko nevjerojatnih nagrada u iznosu od nekoliko tisuća eura ili neki od instrumenata.
 
Osnovni uvjet (da bi žiri uopće uzeo prijavu demo benda u razmatranje) je da bend nema izdan album od strane izdavačke kuće, niti potpisan ugovor s izdavačkom kućom koja je registrirana na teritoriju Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije.

Rezultati će biti objavljeni u lipanj, kada će biti saopćena i imena ovogodišnjeg žirija.