Preskočite na glavni sadržaj

Josipa Štefanec i Miroslav Pisonić / Točka na i

U Galerijskom centru Varaždin, danas, 29. studenog, s početkom u 19 sati, otvara se izložba Josipe Štefanec i Miroslava Pisonića pod nazivom 'Točka na i'. Izložba je dio programa pod nazivom 'Something else gallery'.
vrijeme: 29.11.2016. 19,00
mjesto: Varaždin; Galerijski centar Varaždin
url: http://gcv.hr
Josipa Štefanec rođena je 1978. u Dusseldorfu, Njemačka.Od 2007. asistent na Zavodu za tekstilni i modni dizjajn pri Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.2008. Diplomirala kiparstvo na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u klasi prof.Peruška Bogdanića .2006. Diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, modni dizajn u Zagrebu, pod mentorstvom prof .A.T.Vladislavića.2006. Kamenoklesarska škola Montraker, Vrsar. Izlagala je na velikom broju samostalnih i skupnih izložbi. Član HDLU-a.

Miroslav Pišonić rođen je 1977. godine u Davoru. Diplomirao 2005. na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti, na nastavničkom odsjeku u klasi prof. Ante Rašića. Od 2006. radi kao kustos u Gradskom muzeju Nova Gradiška. Kao voditelj Galerijskog odjela organizirao niz izložbi, predavanja i radionica s područja likovnih umjetnosti. U dosadašnjem umjetničkom radu izlagao na više skupnih i nekoliko samostalnih izložbi/performansa. Član je HDLU Zagreb.