Preskočite na glavni sadržaj

Natječaj za izradu vizualnog identiteta Radio Studenta

Otvoren je poziv na natječaj za izradu vizualnog identiteta, povodom proslave 20 godina rada Radio Studenta. Rok za dostavu prijedloga je 2. listopad.
prijava: 02.10.2016
url: http://www.radiostudent.hr
Pristigle radove na natječaj za koncept vizualnog identiteta mora biti moguće aplicirati na sljedeće materijale:

- Plakat za koncert (format plakata nije zadan). Na plakatu je potrebno predvidjeti prostor za datum i vrijeme događanja te izvođače (4 benda i 4 DJ-a).
- Majice i ostali merchandise (rizle, šibice, čaše itd.)
- Banner za web (veći i manji)
- Prikladni font koji će se koristiti za potrebe flyera i programske knjižice
- Label/znak/logo koji ćemo aplicirati na fotografije, plakate ostalih događanja pod našim pokroviteljstvom i sl., a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student
-  Sticker/pečat kojim se komunicira 20. godina Radio Studenta, a koji će svojom simbolikom jasno predstavljati Radio Student
 
Kao svojevrsna nit vodilja pri izradi koncepta neka vam bude moto Radio Studenta: 'Radio koji nije za svakoga'.

Radio Student neprofitni je medij koji (osim što ima najbolji glazbeni program) kontinuirano promiče vrijednosti civilnog društva i aktivizam, te se zalaže za promicanje i zaštitu ljudskih prava, toleranciju, borbu protiv nasilja i očuvanje okoliša. Stoga ćemo posebno dobrima ocijeniti one radove koji svojim izričajem uspiju predočiti upravo ove vrijednosti, koje čine samu bit našeg radija.

Osim planetarne popularnosti i titule najvećeg dizajnerskog podviga u posljednjih dvadeset godina, autoricu ili autora odabranog vizualnog identiteta nagradit ćemo s 2.500,00 kn dok ćemo ostale prijedloge izložiti na izložbi povodom 20. rođendana Radio Studenta.

Rok za dostavu prijedloga je 2. listopad 2016, a za sve detaljnije informacije, slobodno kontaktirajte na rs@radiostudent.hr.