Preskočite na glavni sadržaj

SuperUho zaključuje glazbeni program festivala u Primoštenu

Čak 8 novih imena upotpunjuje program ovogodišnjeg festivala SuperUho, koji pokriva širok spektar glazbenih stilova, u rasponu od hip hopa preko free jazza do underground rocka i elektronike. SuperUho se ove godine održava u Primoštenu, od  1. do 3. kolovoza.
vrijeme: 01.08.2016.
mjesto: Primošten
url: https://www.facebook.com/SuperUho.Festival
Konačni popis imena koja čine glavni program ovogodišnjeg festivala: Devendra Banhart, Mark Lanegan, Shobaleader One, Peter Hook & The Light, Mudhoney, Pips Chips & Videoclips, Saul Williams, Lightning Bolt, Damir Avdić, Žen, Side Project, It's Everyone Else, Franz Kafka Ensemble, Baden-Baden, Magul.
 
Pored glavnog programa koji će se odvijati na dvije pozornice smještene unutar kompleksa nekadašnjeg hotela Marina Lučica, SuperUho će u suradnji s generalnim sponzorom Iskonom gostima festivala predstaviti niz popratnih sadržaja, koji će se osim na prostoru odvijanja festivala realizirati i na festivalskoj plaži  koja je smještena na samo 70 metara udaljenosti od glavne festivalske lokacije.  Između te lokacije i mora nalazit će se festivalski kamp smješten u gustoj borovoj šumi, a kao poveznicu kampa i glavne lokacije Iskon će urediti festivalsku zonu opuštanja koja će uz uživanje u hrani i piću u prekrasnom mediteranskom ambijentu ponuditi i zanimljive neglazbene sadržaje.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 250 kn dok će im cijena na ulazu biti 290 kn. Ulaznica za kamp smješten u gustoj borovoj šumi neposredno uz predivno primoštensko more koštaju 150 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
 
Ulaznice je moguće kupiti i putem internet shopova Dirty Old Shopa i Rockmarka.