Preskočite na glavni sadržaj

Novi ciklusi radionica i blogerski natječaj Centra za kreativno pisanje

Centar za kreativno pisanje poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u kreativnim radionicama da se prijave na neki od njegovih edukacijskih ciklusa koji obuhvaćaju raznovrsna područja spisateljskog angažmana, od filma do kritike i prevođenja.
vrijeme: 04.03.2016.
Za tjedan dana (četvrtak, 10. ožujka) očekivani je početak radionice kratke priče s Miroslavom Mićanovićem.
 
Radionica scenarija za kratki film pod vodstvom Tomislava Zajeca započet će u srijedu, 16. ožujka.
 
Prevoditeljsko će, pak,  ciklus voditi Tomislav Kuzmanović, s početkom u ponedjeljak, 14. ožujka, dok će Jagna Pogačnik sljedeći dan (utorak,  15.) započeti s edukacijom iz kritike.
 
'English writing workshop', namijenjenu pisanju na engleskom jeziku, mentorirat će Iva Tičić, a radionicu 'S one strane pisanja'  psihologinja Tomica Šćavina. Poput scenarističke radionice, obje započinju u srijedu, 16. ožujka.
 
Edukaciju iz proznoga pisanja, koja će obuhvatiti najrazličitije pripovjedne žanrove i oblike, vodit će spisatelj Zoran Ferčec, s početkom u ponedjeljak, 21. ožujka.
 
Za kraj, radionica pisanja bloga održavat će se pod vodstvom Aleksandre Starčević, a polaznike će osposobiti i za sudjelovanje u CeKaPe-ovom 'blogerskom' natječaju koji pobjedniku omogućuje sedmodnevni boravak na Ljetnoj školi pisanja u Gorskom kotaru.
 
Prijave na natječaj moguće je izvršiti slanjem originalnog naslova bloga na mail adresu Centra do 25. ožujka 2016. Potrebno je i ukratko opisati temu bloga, navesti svoje ime i prezime te kontakt. Prijavitelji moraju biti punoljetni.
 
Rezultati natječaja bit će objavljeni najkasnije 5. travnja 2016.