Preskočite na glavni sadržaj

Kreativna radionica pop kulture: Edo Maajka

Art Pop Workshop - kreativna radionica pop kulture, održava se u petak, 14. studenoga, u 17 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti, a gost je reper Edo Maajka.
vrijeme: 14.11.2014. 17,00
mjesto: Ljubljana, Slovenia
url: http://www.cd-cc.si/
U kreativnim radionicama MSU naslovljenima Art Pop Workshop, jedan afirmirani art pop umjetnik/ca, koji svojim djelovanjem, umjetničkim postupcima i opusom spaja popularnu kulturu i suvremenu umjetnost drži predavanja, odnosno vodi radionicu u okviru koje, kroz teoretski i praktični dio, polaznicima predaje na zadanu temu iz svog područja. Na kraju radionice polaznici će održati, ukoliko to naravno žele, jednu vrstu finalnog nastupa u kojem će pokazati iskustva naučena tijekom rada u radionici.

Prije dva tjedna gost ART POP WORKSHOPA u MSU bio je Coco Mosquito, leader JINXA, koji ove godine slave 20 godina rada. U svojoj radionici naslovljenoj 'Od ideje do snimke' Coco Mosquito prezentirao je tehnike i principe kojima se koristi u svom radu kao songwriter, aranžer i producent.
 
Ovoga petka, u dvorani Gorgona, gost Art Pop Workshopa je najpoznatiji reper na ovim prostorima zadnjeg deseteljeća - Edo Maajka. Poznati reper će pričati o pisanju, radu na muzici bez predznanja, sempliranju, onom što ljude zanima vezano za njegov rad, ljubavi prema muzici i stalnoj potrazi za novim zvukovima i izražavanjem. Edo Maajka će također s polaznicima nastojati ostvariti interakciju u okviru osebujnih dijaloga koji predavanjima daju poseban šarm i zanimljivost.