Preskočite na glavni sadržaj

Prijavite se i postanite diplomirani gledatelj

HNK Ivana pl. Zajca Rijeka pokrenuo je edukacijsko-kreativni program 'Diplomirani gledatelj'. Radi se o pilot-programu koji istražuje modele suradnje i komunikacije publike i umjetnika. Program je besplatan i otvoren svim dobnim skupinama. Jedini preduvjet je ljubav prema kazalištu. Prijave su u tijeku!
vrijeme: 17.10.2014. 16,30 h
mjesto: Rijeka; HNK Ivana pl. Zajca, Uljarska 1
url: http://www.hnk-zajc.hr

Drugim riječima, svatko tko ne želi zauvijek ostati običan gledatelj već bi htio vidjeti kako nastaje predstava, upoznati one koji je stvaraju, posjetiti radionice u kojima nastaju kostimi i scenografija; razgovarati s redateljem, dramaturzima i glumcima ili posjetiti otvorene probe, može postati diplomirani gledatelj.

Već ovaj petak, 17. listopada, u 16,30 sati, u zgradi HNK Ivana pl. Zajca Rijeka bit će upriličen interaktivni razgled kazališne zgrade pod stručnim vodstvom Ane Miljanović te potom susret kazališnih gledatelja, polaznika programa “Diplomirani gledatelj” s redateljem Oliverom Frljićem i glumicom Jelenom Lopatić u sklopu autorskog projekta "Hrvatsko glumište – u spomen na Hrvatskog Fausta Slobodana Šnajdera" redatelja Olivera Frljića i dramaturga Marina Blaževića. Riječ je o predstavi koja „progovara protiv kolektivnog zaborava i revitalizira kazalište sjećanja“, a koja upravo nastaje u riječkom kazalištu gdje će biti premijerno izvedena 19. studenoga 2014.

Prijavite se jer kazalište ste vi!

Svoje sudjelovanje prijavite putem mail adrese: diplomirani.gledatelj@gmail.com ili na broj telefona: 0911555165.