Preskočite na glavni sadržaj

Fulvio Juričić / Mladen Milotić / Bojan Šumonja

U Lokarjevoj Galeriji u Ajdovščini u Sloveniji, u petak, 12. rujna, u 19,30 sati, otvara se izložba Fulvija Juričića, Mladena Milotića i Bojana Šumonje. Izložba ostaje otvorena do 3.listopada.
vrijeme: 12.09.2014. 19,30
mjesto: Slovenija; Ajdovščina
url: http://www.tic-ajdovscina.si
Izložba je razmjena istarskih i slovenskih autora ili razmjena izložbi između Društva Likovnih Umjetnika Sjeverne Primorske iz Ajdovščine  i Galerije Milotić iz Pule.

Fulvio Juričić je rođen u Puli 1952 godine. Diplomirao 1978. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi V. Jordana. Samostalno izlagao na velikom broju skupnih i samostalnih izložbi.
 
Mladen  Milotić - slikar, grafičar, rođen 1950. godine u Puli. Slikarstvom, grafikom i skulpturom se bavi od 1970. godine. Izlagao na velikom broju skupnih i samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Od 1977. godine član je HDLU Rijeka, a od 1987. godine član HDLU Istre. Dobitnik je većeg broja nagrada (49) za slikarstvo, grafiku i skulpturu. Vlasnik i voditelj galerije Milotić u Puli.

Bojan Šumonja rođen je u Puli 1960. Završio je srednju umjetničku školu u Puli te diplomirao na    Accademia di Belle Arti di Venezia, odjel skulpture, u klasi prof. Tramontina 1984. Godine. Jedan je od osnivača Hrvatskog Društva likovnih Umjetnika Istre.  Član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU) od 1987. Član je HDLU Istre (Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre) i Umjetničke organizacije ROBOT, Pula. Izlagao u zemlji i inozemstvu.  Predstavljao Hrvatsku na mnogobrojnim međunarodnim projektima i izložbama. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za svoj umjetnički rad.