Preskočite na glavni sadržaj

Poznata imena svjetske glazbene scene na šibenskom SuperUhu

Projekt novog šibenskog SuperUho festivala u sebi objedinjuje sve ono na čemu je gotovo dvadeset godina radila producentska ekipa pod etiketom Žednog uha, popularnog zagrebačkog festivala, kazao je najavljujući nova imena s liste izvođača, te festivalski programski koncept direktor festivala Mate Škugor.
vrijeme: 03.08.2014.
mjesto: Šibenik
url: https://hr-hr.facebook.com/SuperUho.Festival

Škugor je na konferenciji za novinare najavio sudjelovanje novih kultnih glazbenih imena na prvom izdanju SuperUha koje će se od 3. do 5. kolovoza održati na šibenskoj plaži Banj i time zaključio festivalski lineup.

Osim već najavljenih glazbenih imena, kao što su The National, Fuck Buttons, Earth, Seven That Spells, Rose Windows, Bernays Propaganda, The Black Lips, nastupit će i legendarni kalifornijski post punk avangardisti Tuxedomoon, kazao je Škugor.

Svoj nastup potvrdio je i legendarni Howe Gelb kojemu će bubnjeve svirati Steve Shelly iz Sonic Youth, a uz ova kultna imena program festivala upotpunit će i niz sjajnih domaćih i regionalnih izvođača poput Antenata, Coyonesa, Kanđije i golih žena i drugih, zaključio je direktor festivala.

Osim na dva velika stagea, program će se odvijati i na Akustika stageu, kazao je urednik klupskog programa i PR koordinator Nenad Borović.

Tonko Mikulandra, zadužen za vizualni identitet festivala, predstavio je interaktivno video uređenje festivalske lokacije.

Pomoću boja, animacija i video projekcija prostor će biti vizualno atraktivan, a sve animacije bit će prilagođene temi festivala i ritmu glazbe koja će se izvoditi, kazao je Mikulandra.

Cijena festivalskih ulaznica za prvo izdanje festivala SuperUho iznosi 290 kuna i vrijedit će do početka festivala. Na dan festivala cijena festivalske ulaznice će porasti te će iznositi 320 kuna. Cijena dnevnih ulaznica iznosi 220 kuna za prvi festivalski dan te 190 kuna za drugi i treći festivalski dan.

Cijena smještaja u kampu iznosi 150 kuna za sva tri festivalska dana. (Hina)