Preskočite na glavni sadržaj

6. Kastav Film Festival

6. Kastav Film Festival
Na ovogodišnjem Kastav Film Festivalu, koji će se održati od 13. do 15. lipnja, bit će prikazano 120 filmova iz 23 zemlje. Filmovi će se sva tri dana festivala prikazivati na tri lokacije u Kastvu: u Loži, na Fortici i po prvi puta, u Garaži. Ulaz na projekcije je slobodan!
vrijeme: 13.06.2014.
mjesto: Kastav
url: http://www.kastavfilmfestival.com/hr.html

U petak se, nakon dvije godine izbivanja, Punčke vraćaju na mjesto zločina - kastavsku Forticu, gdje će promovirati svoj album 'Sunčano s povremenom naoblakom'. Koncert počinje u 22,30 sati, nakon projekcija filmova. Ulaz je besplatan!

Cilj festivala jest potaknuti razvoj medijske slobode i filmskog medija, učiniti filmske festivale mjestima otvorenim za sve koji/e žele stvarati, pružiti mogućnost kreativnim pojedincima i filmskim entuzijasti(ca)ma da javno prikažu svoje radove, bez cenzure i selekcije autor(ic)a i sadržaja.

Festival se temelji na konceptu slobodnog i necenzuriranog javnog događaja i osiguravanju javnog prostora onima kojima isti originalno pripada - javnosti.
 
Više informacija o festivalu kao i raspored projekcija po danima i lokacijama možete pronaći na službenoj i Facebook stranici.