Preskočite na glavni sadržaj

Summer Music Academy Sinaia

U rumunjskom gradu Sinaia, od 16. do 30. srpnja 2014. godine, održava se ljetna glazbena akademija za violinu, violu, violončelo, flautu i gitaru. Registracije za sudionike otvorene su do 15. lipnja.
vrijeme: 16.07.2014.
prijava: 15.06.2014
mjesto: Sinaia, Rumunjska
url: http://jmevents.ro/events/summer-music-academy-sinaia-
Program uključuje majstorske klase, radionice i koncerte, čiji je cilj razvijanje glazbenog znanja i izvedbenih vještina mladih glazbenika pod vodstvom profesora s međunarodnom reputacijom, te pružanje iskustva rada s različitim metodama učenja glazbe i stimuliranja interpretativnog kapaciteta mladih umjetnika.

Summer Music Academy Sinaia namijenjena je glazbenicima svih nacionalnosti, svih razina i dobi između 10 i 30 godina. Svaki polaznik pohađa minimalno 5 majstorskih klasa u trajanju od 50 minuta, prema izboru profesora. Osigurana je klavirska pratnja, a studenti mogu pohađati sve kurseve iz programa. Kroz personalizirani razvoj mladi glazbenici razvijaju svoje tehničke i interpretativne mogućnosti u vlastitom tempu. Na kraju programa polaznicima je omogućen nastup na individualnom ili zajedničkom koncertu.

Svaki kandidat može se prijaviti za disciplinu po izboru, uz dva izbora profesora, a svaki profesor ima minimalno 12 slobodnih mjesta. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 310 eura prilikom registracije, te 650 eura po dolasku.

Popunjenu i potpisanu prijavnicu te skeniranu kopiju uplatnice potrebno je poslati na office@jmEvents.ro ili:
jmEvents, C.P. 13 ‐ 63
Bucharest 13
Romania