Preskočite na glavni sadržaj

Izložba u sklopu 9. Trash film festivala

Gradski muzej Varaždin raspisuje natječaj za izlaganje  na izložbi u sklopu 9. Ttrash film festivala 2014. Tema ovogodišnjeg izložbe i festivala je 'Prvi svjetski rat'. Natječaj je otvoren zaključno do petka, 4. srpnja.
vrijeme: 10.09.2014.
prijava: 04.07.2014
mjesto: Varaždin; Izložbeni salon palače Sermage, Trg Miljenka Stančića 3
url: http://www.gmv.hr
Prijave slati na adresu:
Gradski muzej Varaždin
Strossmayerovo šetalište 7
42000 Varaždin
(natječaj – Trash film festival / izlaganje na izložbi)

Svi prijavljeni kandidati biti će u najkraćem roku pismeno obaviješteni o rezultatima natječaja. Na natječaj za izlaganje na izložbi mogu se prijaviti profesionalni djelatnici s područja likovnih umjetnosti i građani (18 godina +).

Na natječaj se može prijaviti i grupa umjetnika sa zajedničkim projektom, važno je imenovati jednog nosioca projekta.

U obzir za natječaj dolaze djela u mediju slikarstva, kiparstva, grafike, crteža, instalacija, fotografije, videa i novih medija. Djela iz područja primijenjenih umjetnosti, dizajna, kazališta i filma nisu uključena u natječaj. Svaki autor ili grupa mogu prijaviti dva rada.

Prijavljeni radovi trebaju biti realizirani 2013. i 2014. godine. Stručni odbor odabrat će između prispjelih prijava one radove koji će zadovoljiti  likovnom kvalitetom, inovativnošću, kreativnošću i kvalitetnom tehničkom izvedbom.

Organizator izložbe obavezuje se organizirati izložbu odabranih radova u Izložbenom salonu  palače Sermage, Trg Miljenka Stančića 3, 42000 Varaždin u terminu od 10. do 28. rujna.

Organizator izložbe obavezuje se tiskati pozivnice, plakate i katalog izložbe. Svaki izlagač dobit će 5 primjeraka kataloga izložbe.
 
Prijavnica za natječaj mora sadržavati:
- Osobne podatke: ime, prezime, adresa, telefon, e-mail, internetska stranica
- Profesionalni životopis (obavezno godinu rođenja i  fotografija autora)
- Fotografije djela (ne manje od 10 x 15 cm) te dokumentaciju o umjetničkim djelima nastalima 2013. i 2014. godine, opremljenu i jasno označenu svim podacima o autoru i djelima (naziv, godina, tehnika, dimenzije) ili skice još nerealiziranih radova. Dokumentacija može sadržavati fotografije, kataloge, skice, CD ili DVD-rom, uz kvalitetne ispise radova.
- Za instalacije, video  i nove medije potreban je detaljan opis rada, skica i potrebni tehnički detalji oko postavljanja.
 
Zakašnjele ili elektronskom poštom poslane prijave neće se razmatrati. Priložena dokumentacija se ne vraća već ostaje pohranjena u arhivu Gradskog muzeja Varaždin.