Preskočite na glavni sadržaj

Prijave za 11. susrete plesnih grupa

Centar za kulturu Trešnjevka ove godine organizira 11. susrete plesnih grupa, a za koje su do 7. ožujka otvorene prijave. Plesne skupine natjecat će se u četiri kategorije: klasični ples, suvremeni ples, kategoriji step, društveni, jazz, show te kategoriji urbani (street dance) plesni izričaj.
prijava: 07.03.2014
url: http://www.cekate.hr
Grupe odabrane za nastup na 11. susretima plesnih grupa ocjenjivati će stručno povjerenstvo u sastavu: Jasminka Zajec, Tamara Savićević i Antonieta Šeketa Gleich.

Susreti će se održati u tri  termina – od 21. do 23. ožujka na Trešnjevačkoj će se plesnoj sceni predstaviti grupe koje će izvoditi – urbani plesni izraz,  termin od 28.do 30.ožujka rezerviran je za show, jazz, društveni,  te step plesni izraz, dok je suvremeni i klasični plesni izraz na rasporedu u travnju, i to od 11. do 13.

Cilj Susreta prvenstveno je ostvarivanje mogućnosti za scenski nastup mladih plesača amatera i to pred brojnom publikom na velikoj plesnoj sceni,  te podizanje kvalitete amaterske plesne scene uopće. Tako je na Susretima održanima lani svoje plesno umijeće pokazalo više od 3.000 plesača iz cijele Hrvatske.