Preskočite na glavni sadržaj

Indigo 7 akustično u Rockmarku

U utorak, 12. studenog, u zagrebačkom Rockmarku će se održati novo izdanje serijala Akustika, a tom prigodom na malenoj drvenoj pozornici glazbene knjižare nastupit će skupina Indigo 7, predvođena pjevačicom Hanom Blažević. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan!
vrijeme: 12.11.2013. 19 h
mjesto: Zagreb; Rockmark, Berislavićeva 13
url: http://www.rockmark.net

Okupljeni krajem 2011. godine, skupina se korak po korak formirala u današnji sastav kojeg čine već spomenuta Hana Blažević (vokal) te Tara Jelovac (back vokal), Roni Kranjec (bas gitara), Branimir Lozo (gitara), Marko Osojnik (gitara), Sandro Šandro (klavijatura) i Ivan Pecotić (bubanj). Postepeno su započeli sa stvaranjem autorskog materijala, odradili niz koncerata, među kojima posebno izdvajaju Ostat ću mlad (sjećanje na Krešimira Blaževića), Zadnja Stanica Prečko i HR Demo Klub glazbeno natjecanje, na kojem su i pobijedili.
 
Ubrzo su zainteresirali Dancing Bear, za koji potpisuju svoj prvi diskografski ugovor i objavljuju i prvi službeni singl, pjesmu "Pitanja", koja se našla na visokim pozicijama raznih glazbenih ljestvica hrvatskog radijskog etera. Trenutno su u fazi pripreme debitantskog studijskog izdanja.