Preskočite na glavni sadržaj

Posljednji vikend Cirkobalkane u Zagrebu

Za sve ljubitelje cirkusa pripremljen je bogat program koji kreće već od četvrtka, 25. travnja, s open stage programom na kojemu će se predstaviti čak trinaest mladih – nekima poznatih, a nekima nikad viđenih izvođača/ica. U petak i subotu, 26. i 27. travnja, imate prvu i posljednju priliku pogledati koprodukcijski cabaret Cirkobalkane, pripremljen za vrijeme boravka cirkuskog šatora u Zagrebu.
vrijeme: 25.04.2013.
mjesto: Zagreb; dvorište Pogona Jedinstvo
url: http://www.cirkobalkana.org/

Open stage

Open stage u kabaretskoj formi svojim će tonovima popratiti glazbeni dvojac 'Tiću' iz Beograda, a publika će dobiti svoju priliku za sudjelovanje u odabiru pobjednika putem pljeska, koji će vizualno zabilježiti VJ kolektiv 'Lite Motif'.

Open stage cijena ulaznice: 10 kuna

Koprodukcijski cabaret Cirkobalkane

Ova dirljiva priča o životu i smrti na cirkuski način, pokušaj je triju cirkuskih skupina da kroz zajednički istraživački proces kreiraju svoj prvi putujući show kao finalni sadržaj projekta Cirkobalkana.

Cirkobalkana cabaret cijena ulaznice: 35 kuna

Kako do ulaznica?

Za sva događanja ulaznice se mogu kupiti isključivo na ulazu u šator i to 30 minuta prije početka predstave ili se mogu razervirati putem e-maila cirkobalkana@gmail.com. Broj mjesta u šatoru je ograničen na 180 gledatelja pa požurite sa rezervacijom vašeg sjedala.

Više informacija možete saznati na: www.cirkobalkana.org!