Preskočite na glavni sadržaj

Ohoho Festival Underground / D.I.Y stripa i ulične umjetnosti

Ohoho festival je prvenstveno zamišljen kako bi se omogućio prostor neafirmiranim umjetnicima čiji se broj zadnjih godina povećava, ali i umjetnicima koji stvaraju u undergroundu, neometano izlaganje ali i za razmjenu iskustava, edukaciju. Fokus festivala, koji će se održati od 18. do 20. travnja u prostorima AKC Medika, je na uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu.
vrijeme: 18.04.2013.
mjesto: Zagreb; AKC Medika, Pierottijeva 11
url: http://www.attack.hr/

Na ovogodišnjem festivalu predstavit će se nekoliko strip izdavača, autora i kolektiva iz Hrvatske i regije kao što su Kosmoplovci i turbo comix iz Srbije, Vinko Barić i Bučni stripovi iz Splita. U djelu festivala posvećenom uličnoj umjetnosti, osim zagrebačkih umjetnika na Jam-u će gostovati graffiti kolektiv 1170 iz Ljubljane, Đedaj i Tifani Rubi iz Rijeke, Avet iz Banja Luke i Fat Kid Benny iz Beograda. Večernji program rezerviran je za glazbene programe u Chakkas Room ili redovnom programu kluba Attack.

Realizaciju festivala omogućili su Grad Zagreb, Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Ministarstvo kulture republike Hrvatske i Nacinalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Program festivala potražite na www.attack.hr!