Preskočite na glavni sadržaj

Rina Vukobratović u galeriji Inkubator

Galerija Inkubator predstavlja izložbu Rine Vukobratović po nazivom 'Stvarnosti u nastajanju' koja se otvara u petak, 15. ožujka, s početkom u 20h.
vrijeme: 15.03.2013.
mjesto: Tkalčićeva 30, 1. kat, Zagreb
url: http://www.galerija-inkubator.hr/
Osim domaćih suvremenih umjetnika i umjetnica, Galerija Inkubator pozdravlja i kreativne snage iz susjednih država, pa je tako otvorenje druge izložbe u godišnjemu ciklusu pripalo mladoj umjetnici iz Novoga Sada – Rini Vukobratović.

Ova se magistrica fotografije predstavila publikama diljem Europe, ali i SAD-a te Australije, a također se može pohvaliti i činjenicom da su joj radovi ukoričeni u ponekim važnim fotografskim publikacijama.
 
O izložbi:
U Galeriji Inkubator Rina će Vukobratović predstaviti 12 zanimljivih fotografija, a svaka od njih bilježi jedinstvenu instalaciju kojih je mlada umjetnica također autorica. Priče koje te fotografije prenose - u sebi ujedinjavaju začudne preplete fikcije i stvarnosti, djetinjeg i odraslog, trenutnosti i vječnosti, riječi i slike, objektivnog i subjektivnog, dok je poezija, napose haiku, ono kohezivno sredstvo koje ove kategorije dovodi u korelaciju, a umjetnici dopušta stvaranje na granici dviju krajnosti.