Preskočite na glavni sadržaj

Poziv za sudjelovanje u Festivalu znanosti 2013.

Sveučilišta u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Osijeku, u suradnji s Tehničkim muzejom i British Councilom, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, pripremaju novi, 11. Festival znanosti, koji će se održati od 22. do 28. travnja 2013. godine. Rok prijave je 15. siječanj 2013.
prijava: 15.01.2013
url: http://www.festivalznanosti.hr/2012
Za nadolazeći Festival znanosti u Splitu planira se otvaranje uz pregršt demonstracija i radionica 22. travnja 2013. godine, te nakon toga slijedi tjedan dana uz veliki broj aktivnosti (diskusije, radionice, znanstvenih kafići, tribine, predstava, izložba, otvoreni dani sastavnica) koje će znanost prikazati na popularan, veseo i svakome razumljiv način.

Središnja tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je 'Budućnost', a osnovni moto festivala je Izađimo u grad na Festival znanosti. Cilj je većinu aktivnosti smjestiti u centar grada kako bi planirana događanja mogao vidjeti veliki broj građana, od djece predškolske dobi do umirovljenika. Festival ćemo ove godine ceremonijalno završiti uz zatvaranje vremenske kapsule u koju ćemo pohraniti ideje i percepcije djece vrtićke i školske dobi o budućnosti. Kapsulu ćemo ponovno otvoriti za 20 godina u sklopu Festivala znanosti.

Prijave se dostavljaju putem priloženog obrasca elektronskom poštom na adresu festival.znanosti@unist.hr

Prijavnica