Preskočite na glavni sadržaj

Prijavite se za tečajeve Akademije Impuls

Akademija Impuls iz Graza, Austrija, organizira majstorske tečajeve za instrumentaliste i kompozitore, posebne programe, rad u ansamblima, radionice elektronike i improvizacije. U tijeku su prijave za većinu tečajeva za instrumentaliste, uključujući oboe, trubu, trombon, rog, violinu, harmoniku i udaraljke.
mjesto: Graz, Austrija
url: http://www.impuls.cc
Svake druge godine Akademija impuls nudi glazbenicima i kompozitorima iz Austrije, ali i cijeloga svijeta, intenzivni trening i holistički pristup suvremenoj glazbi, u teoriji i praksi. Impuls tako postaje važnom platformom za zajednički rad, učenje i međunarodnu razmjenu, pod vodstvom vrhunskih mentora – glazbenika i skladatelja, uključujući ansambl Klangforum Wien.

Kvote tečajeva kompozicije, posebne radionice Composition beyond Music s Peterom Ablingerom, kao i posebnog programa Choreography of Sound s Gerhardom Eckelom i Ramónom Gonzáles-Arroyom nažalost su već popunjene, te se moguće javiti samo za listu čekanja.

Za vrijeme trajanja Akademije održava se i festival impuls, koji će na različitim lokacijama u Grazu nuditi koncerte, prezentacije, predavanja, tribine i slična zbivanja, a otvorit će ga ansambl Klangforum Wien.

Izvor: www.hds.hr