Preskočite na glavni sadržaj

Strateško planiranje – poziv na radionicu

Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta organizira radionicu Strateško planiranje koja se održava u utorak, 13. studenog 2012., u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta grada Rovinja. Sudjelovanje je besplatno, a rok prijave je 8. studeni.
vrijeme: 13.11.2012.
mjesto: Los Angeles, USA
url: http://www.havc.hr/
Radionica se provodi u okviru partnerskog projekta Mreža za razvoj regionalnih kapaciteta - MRRAK. Sadržaj radionice usmjeren je na pružanje osnovnih znanja i vještina iz područja strateškog planiranja te uključuje sljedeće teme:
- proces strateškog planiranja;
- osnovni elementi strateškog plana;
- tehnike analize vanjskog i unutarnjeg okruženja koje se upotrebljavaju u procesu strateškog planiranja;
- operativni plan.

Uz osnovni trening materijal, moći ćete kupiti publikaciju 'Strateško  planiranje – put ka održivosti neprofitnih organizacija', po cijeni od 120,00 kn koja vas upoznaje s važnosti strateškog planiranja u procesu organizacijskog razvoja te samim procesom strateškog planiranja, gdje se čitatelj upoznaje s glavnim koracima u procesu, te potrebnim tehnikama i alatima koji im mogu pomoći u izradi kvalitetnog, realnog i ostvarivog strateškog plana.

Radionica će trajati jedan dan, u vremenu od 10,00 do 16,00 sati, s pauzom za ručak. Prisustvovanje radionici se ne plaća, ali Vas molimo da se za radionicu prijavite samo ako ste u mogućnosti radionici u cijelosti prisustvovati.

Radionicu će voditi: Zvijezdana Schulz Vugrin i Igor Bajok. Sve zainteresirane molimo da se prijave na fax 051/330-470 ili e-mail: info@mrrak.info najkasnije do 08. studenog 2012.

Za prisustvovanje na radionici može se prijaviti najviše 2 osobe iz iste organizacije, no ukoliko broj prijava bude prelazio 20 biti ćemo u mogućnosti, u dogovoru s organizacijom, potvrditi sudjelovanje samo jedne osobe.