Preskočite na glavni sadržaj

Muvi Mobile Festival - poziv

Muvi Mobile Festival poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje. Filmove snimljene mobitelom, na temu muzeja, muzealca, muzejskih predmeta... potrebno je poslati do 20. studenog 2012.
prijava: 20.11.2012
url: http://www.mdc.hr
Žiri će odabrati najbolje filmove koji će se objaviti na Muvi Mobile Festival kanalu, a sudionike na vrijeme obavijestiti i nagraditi.

Pred nama je uskoro četvrta manifestacija MUVI 04: muzeji-video-film. MUVI je istraživački projekt čiji je cilj kroz aktivnu organizaciju događanja, prikazivačkog programa, predavanja, susreta s filmskim i video autorima i muzealcima te objavljivanjem publikacija pridonositi stvaranju kreativne atmosfere prepoznavanja i korištenja video/filmskog medija u muzejima.

Pored već isprobanog koncepta prikazivačkog i radioničkog tipa koji namjeravamo primijeniti i na MUVI 04, kao novost u ovogodišnjem programu moći ćemo pogledati mini festival filmova snimljenih mobitelom Muvi Mobile Festival.

Uvjeti za prijavu:
- prilog snimljen mobitelom najviše do tri minute trajanja;
- prilog pošaljite na DVD-u (MDC, za Muvi Mobile Festival, Ilica 44, Zagreb) ili nam možete poslati link uploadanog filma (YouTube, Vimeo) na email: ldrazin@mdc.hr
- podatke o filmu: naslov, podaci o autoru, kratki opis;
- sudjelovati mogu svi.

Osoba za kontakt:
Lada Dražin-Trbuljak
e-mail: ldrazin@mdc.hr
tel. 01/4847-897
faks 01/4847-913