Preskočite na glavni sadržaj

Humanitarna predstava u HNK Ivana pl. Zajca

Lions klub Rijeka, u suradnji s riječkim HNK Ivana pl. Zajca, a uz pokroviteljstvo Grada Rijeke, organizira humanitarnu akciju 'Svjetlost na dar' izvođenjem Offenbachove operete 'Pariški život' u utorak, 29. svibnja, u 19,30 sati, a sav prihod od predstave donirat će se za potrebe slijepe i slabovidne djece u Osnovnoj školi Pećine, gdje su djeca integrirana u nastavni proces.
vrijeme: 29.05.2012. 19,30 h
mjesto: Rijeka, HNK Ivana pl. Zajca, Uljarska 1
url: http://www.hnk-zajc.hr/

Naime, prihod će biti namijenjen za izgradnju tzv. taktilne staze duž prizemlja Osnovne škole 'Pećine' kojom bi se djeca s poteškoćama u vidu lakše kretala po školi.

Podsjetimo da je premijerom operete 'Pariški život' u režiji Dore Ruždjak Podolski uspješno i veselo otvorena ova riječka kazališna sezona. A uz zbor i orkestar Opere te članove Baleta HNK Ivana pl. Zajca, pod ravnanjem maestra Igora Vlajnića, nastupit će Sergej Kiselev, Robert Kolar, Kristina Kolar, Bojan Šober, Olga Kaminska, Voljen Grbac, Saša Matovina, Dario Bercich, Vanja Zelčić, Marijana Prohaska, Anamarija Knego, Ivanica Vunić, Stanislava Vlajnić, Vivien Galetta, Ljubov Košmerl, Ivana Šarić, Nataša Grbčić, Vendi Pogorelić, Marko Fortunato i Predrag Radanović.