Preskočite na glavni sadržaj

3. Rock buvljak u zagrebačkom Boogaloou

Nakon uspješna prva dva Rock buvljaka će se u subotu, 24. ožujka, u zagrebačkom Boogaloou (Ulica grada Vukovara 68 - ulaz iz Ulice Ivana Lucića) održati i treći Rock buvljak na kojem su najavljeni mnogi zagrebački alter shopovi, kao i pojedinci sa svojim kolekcijama ploča, cd-a, filmova, stripova, plakatima, majicama, nakitom, odjećom i drugim rock memorabilijama.
vrijeme: 24.03.2012. 10-20 h
mjesto: Zagreb; Boogaloo klub, Ulica Grada Vukovara 68
url: http://www.boogaloo.hr/

Rock buvljak je zamišljen kao događaj koji će okupljati sve one koji vole glazbu i žele prodati ili kupiti nešto vezano uz glazbu, filmove i stripove ili promovirati svoje proizvode ili se jednostavno družiti i popiti piće uz dobru glazbu. Na Rock buvljaku ćete moći kupiti, prodavati i mijenjati ploče, cdove, dvdove, vhsove, kasete, plakate, majice, odjeću, nakit, ukrase, plakate, instrumente, knjige, stripove, filmove,.... tj sve što je povezano s glazbenom scenom! Buvljak će se održavati jednom mjesečno, u subotu i trajat će od 10 do 20 sati, u velikoj dvorani kluba Boogaloo.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, dok će izlagači morati platiti prostor za izlaganje 60 kn za manji stol odnosno 90 kn za veći stol uz prethodnu rezervaciju. Broj izlagača je ograničen.

Idući rock Buvljak je najavljen za subotu, 21. travnja.

Kontakt za prijave i info: tomi@boogaloo.hr