Preskočite na glavni sadržaj

Interliber od 8. do 13. studenoga

Interliber od 8. do 13. studenoga
Ovogodišnji međunarodni sajam knjiga i učila Interliber 2011. održava se od 8. do 13. studenoga pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a nakladnici iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, IR Iran, Njemačke, Rumunjske, Sjedinjenih Američkih Država, Srbije i Velike Britanije izložit će svoje knjige u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma. 
vrijeme: 08.11.2011.
mjesto: Zagrebački velesajam
url: http://www.zv.hr/?id=506

Ove godine će na Interliberu biti organizirane mnogobrojna događanja: prezentacije, nastupi pisaca i nakladnika, te niz stručnih i popratnih događaja, a posjetitelji će moći nabaviti knjige po povoljnim cijenama.
 
Voditelj projekta Interlibera na Zagrebačkom velesajmu Zoran Ušurić izjavio je kako će i ove godine na sajmu nastupiti velik broj izlagača te dodao kako su neki nakladnici poput Školske knjige i Algoritma smanjili površinu svojih štandova. "Ulaz će vjerojatno i ove godine za posjetitelje biti besplatan", rekao je dodavši kako je ovogodišnji Interliber produljen za jedan dan pa će trajati šest dana. 
Napomenuo je kako će za posjetitelje od utorka do petka Interliber biti otvoren od 10 do 19 sati, a zadnja dva dana od 10 do 21 sat. Ušurić procjenjuje kako će i ove godine Interliber posjetiti preko 100 tisuća ljudi. 
Zamjenik predsjednika hrvatske Zajednice nakladnika i knjižara Mišo Nejašmić smatra kako se Interliberom završava godišnji nakladnički ciklus. Posjetitelji će moći razgledati i povoljno nabaviti nove knjige, rekao je dodavši kako će mnogi nakladnici na svojim štandovima ili u 6. paviljonu predstaviti autore i svoja izdanja. Najavio je i predstavljanje knjiga koje se bave aktualnim stanjem u Hrvatskoj. (Izvor: Hina)

• Najave događanja pratite na portalu Moderna vremena Info
•  Tematska rasprava o digitalnom izdavaštvu
•  Okrugli stol: Lektira, pomoć ili odmoć u poticanju čitanja

Vidi i:

•  Sutra se svečano otvara 34. sajam knjiga Interliber 2011. (Hina, 7.11.2011.)
•  Inozemni izlagači na Interliberu  (Hina, 9.11.2011.)
•  30. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija
•  Izdanja MIC-a na Interliberu
•  Sajam glazbe, plesa i multimedije