Preskočite na glavni sadržaj

Whitesnake se od hrvatske publike oprašta 2. srpnja na Šalati (Otkazano!)

Legendarni britanski hard rock bend Whitesnake nastupit će ponovno u Zagrebu iduće godine 2. srpnja na Šalati, u sklopu velike svjetske oproštajne turneje koja će trajati kroz cijelu 2022. godinu, najavio je organizator koncerta agencija LAA. (Koncert je otkazan!)
vrijeme: 02.07.2022. -
mjesto: Zagreb; Šalata
url: https://whitesnake.com/

Hrvatska publika imat će tako priliku po posljednji put vidjeti i poslušati grupu predvođenu Davidom Coverdaleom, s kojim će ovoga puta nastupiti i hrvatski pjevač Dino Jelusić kao novi član Whitesnakove touring postave.
 
Grupu Whitesnake osnovao je 1978. David Coverdale, jedan od najpoznatijih hard rock vokala u povijesti, netom nakon odlaska iz grupe Deep Purple. U više od četiri desetljeća rada objavili su 13 studijskih albuma i više od 40 singlova, od kojih su mnogi postigli multiplatinastu tiražu.
 
Najpoznatiji album "Whitesnake" iz 1987., na kojem su bili neki od njihovih najvećih hitova "Here I Go Again", "Is This Love" i "Still of the Night", prodan je u svijetu u više od 15 milijuna primjeraka.
 
Sve te hitove, kao i "Give Me All Your Love", "Crying In The Rain" ili "Slow An’ Easy", bend će odsvirati na Šalati, gdje su rasprodali koncert i prije tri godine. Prethodno je Whitesnake u Hrvatskoj svirao i u zagrebačkom Domu sportova i osječkom Srednjoškolskom igralištu.
 
Kao posebni gosti nastupit će Steel Panther, glam metal band iz Los Angelesa, koji su trebali svirati u Tvornici Kulture u lipnju ove godine, ali je koncert odgođen za srpanj 2022. Bend je naposljetku odustao od solo koncerta i priključio se sa svojim setom oproštajnom koncertu Whitesnakea.
 
Izvor: Hina