predstava

Tigar teatar najavljuje premijeru predstave 'Spavaju li ribe?'


vrijeme: 28.10.2018. 19,30 h
mjesto: Zagreb, Kazalište Mala scena, Medveščak 2

U nedjelju, 28. listopada, s početkom u 19,30 sati, zagrebačka Mala scena bit će mjesto odigravanja nesvakidašnjeg kazališnog događaja otvorenog za sve one koji imaju 11 i više godina. Predstava 'Spavaju li ribe?' u režiji Roberta Raponje, izvedbi Vjere Vidov i produkciji Tigar teatra na malu scenu dovodi veliku temu. Nastala prema istoimenom tekstu Jensa Ratschkea, predstava otvara bolnu temu smrti člana obitelji.


Što se sve događa u našim mislima jednom kada izgubimo blisku osobu? Možemo li zaustaviti misli ili smo, baš poput spavajućih riba, u stalnom misaonom pokretu?Pitanja su to na koja postavljaju djeca, a od odraslih se očekuju da pronađu odgovor. Autorski tim na premijeru poziva svu djecu stariju od 11 godina, tinejdžere, mlade, odrasle srednjih godina, starije i najstarije dobi, sve one koji misle i postavljaju pitanja, a pritom ih zanima vjerodostojan odgovor na pitanje spavaju li ribe!
 
Svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na e-mail adresu teatartigar@gmail.com do petka, 26. listopada, u 16 sati. Ulaz na premijeru je besplatan!