natječaj

Natječaj za mlade kreativce: Film pod zvijezdama


prijava: 13.04.2018

Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika - HUIU raspisalo je natječaj za mlade kreativce 'Film pod zvijezdama', organiziran u sklopu IN DIS PROJEKT-a te završnog multimedijskog događaja IN DIS FORM povodom  65. obljetnice Pulskog filmskog festivala u suradnji s Arenaturistom d.d. Natječaj je otvoren do 13. travnja 2018., u 23,59 sati.

Ovogodišnji događaj IN DIS FORM u fokus stavlja mlade kreativce u dobi od 15 do 21 godina, bez obzira na formalno obrazovanje, kojima je zadatak izrada skica mini kolekcije od pet modela  na zadanu temu Film pod zvijezdama – 65. obljetnica Pula Film Festivala.
 
Od pet modela kandidati moraju naznačiti jedan model koji će biti izveden za sudjelovanje na završnom multimedijskom događaju IN DIS FORM koji će se održati 12. srpnja na lokaciji Park Plaza Histria Pula.
 
Natječaj je otvoren za sve, bez obzira na formalno obrazovanje. Prijaviti se mogu talentirani pojedinci ili grupa od dva člana. Uz skice modela potrebno je priložiti koncept kolekcije te detaljan opis modela, tkanine i materijala koje se namjeravaju koristiti.
 
Ostale informacije potražite na huiu.hr.