natječaj, djeca, mladi

HAK-ov filmski natječaj za djecu i mlade


prijava: 15.04.2018

Hrvatski autoklub otvara Natječaj za izradu filma i slogana na temu 'Sigurnosni pojas u prometu'. Svoje radove na natječaj mogu prijaviti mladi do navršene 24. godine. Prijavitelj može biti pojedinac ili grupa, a može prijaviti samo jedan rad. Prijavnice i radove HAK zaprima u digitalnom obliku do nedjelje, 15. travnja 2018., do 23,59 sati!

Natječaj se organizira u svrhu promicanja sigurnosti u prometu i korištenja sigurnosnog pojasa kao sastavni dio projekata:
 
„10 Zlatnih pravila u prometu“ koje HAK realizira u sklopu suradnje s Fédération Internationale de l’Automobile i
 
„KLIK- sigurnosni pojas, navika odgovornog ponašanja u prometu“ koje HAK realizira u sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.
 
Filmovi mogu biti bilo kojeg filmskog roda, vrste i žanra, trajanja do 2 minute. HAK za potrebe izrade filmova stavlja na raspolaganje vizuale koji se mogu koristiti u kampanji.
 
Nakon provedbe natječaja HAK stječe pravo korištenja nagrađenog filma isključivo u obrazovne i informativne svrhe, o čemu se autor nagrađenog filma obvezuje s HAK-om zaključiti poseban ugovor.
 
Na temelju odluke posebnog povjerenstva HAK će nagraditi 3 filma sljedećim nagradama:
1. mjesto - 15.000 kn
2. mjesto - 10.000 kn
3. mjesto – 7.000 kn
 
Porez i prirez obračunava se i plaća iz iznosa nagrade.
 
Za sve sudionike natječaja navedene u prijavnici HAK će osigurati prigodne promotivne poklone.
 
Prijavnice i radove HAK zaprima u digitalnom obliku do nedjelje 15. travnja 2018. do 23.59 sati na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr
 
Prijavitelji su dužni izvornik prijavnice dostaviti poštom ili osobnom dostavom na adresu; Hrvatski autoklub, p.p. 240, 10001 Zagreb s naznakom „Natječaj za izradu filma na temu Sigurnosni pojas u prometu“ do ponedjeljka 23. travnja 2018. u 15.00 sati.
 
Filmovi prijavitelja koji ne dostave prijavnice i radove u propisanom roku neće biti u konkurenciji za nagrade. Rezultati natječaja bit će objavljeni u svibnju 2018. godine. Dodatne informacije i pojašnjenja mogu se zatražiti na e-mail 10zlatnihpravila@hak.hr

Detaljnija pravila i dokumentaciju možete preuzeti na stranicama HAK-a.

Izvor: HFS