natječaj, audicija

Audicija za predstavu u MSU


vrijeme: 20.11.2017. 13 h
mjesto: Zagreb; MSU

Umjetnička organizacija SKOP, Muzej suvremene umjetnosti Zagreb  (Teatar Gorgona) i Zip_zona Intersezione (Rim) raspisuju audiciju za predstavu suvremeno-dramskog triptiha  'Table d'hôte' autora: Saare Turunen, Aleksandra Hut Kona i Emanuelea Aldrovandia u režiji Nenada Glavana. Koprodukcija predviđa suradnju umjetnika iz Hrvatske, Italije i Finske.

Traže se glumice i glumci za pojedine glavne i sporedne uloge (od cc.25 do cc. 50 godina).
 
Audicija se održava u ponedjeljak 20.11.2017. u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb  -  na adresi: Avenija Dubrovnik 17, 10000 Zagreb s početkom u 13.00h. ( dvorana “Školica”)
 
Za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu, koja sadrži 2 fotografije (lice i komplet figura) zajedno sa C.V., na email adresu: koprodukcijatable@gmail.com
 
Audicija se sastoji od probe na tekstu (čitanje) i pripremljenog kraćeg monologa suvremenog dramskog repertoara. Obvezno je posjedovanje stručnog scenskog obrazovanja te znanje engleskog jezika.
 
“Table d'hôte - preko motiva „raskalašene gozbe“, inspirirane Petronijevom Trimalhijonovom večerom ciklusa Satirikon, troje međunarodno priznatih pisaca otvaraju pitanja suvremene Europe koja u svom  klimaksu poput Rimskog carstva grca u fenomenima šovinizma, radikalizma, mačizma, kulturnog rasizma i isključivog elitizma. Kontinent čiji su stanovnici sve više emocionalno raspršeni manipulacijom lascivnog populizma i u nemogućnosti da definiraju suštinski prostor slobode.“
 
Kontakt telefon: 0953782100