predstavljanje

10/10 Prostora Plus


vrijeme: 15.12.2012. 20 h
mjesto: Rijeka; SU Molekula, Delta 5/1

U subotu, 15. prosinca, s početkom u 20 sati, u riječkom Savezu udruga Molekula održat će se prezentacija projekta '10/10 Prostora Plus', u sklopu kojega će se predstaviti nova internetska stranica s mogućnošću kronološkog putovanja kroz prošlost udruge Prostor Plus uz interaktivni program.

'Tražeći načina da se okupimo i stvaramo bili smo na mnogim mjestima.

Olakšanja nismo osjetili. Bili smo i na Trsatskim stubama. Odlazili u Kurzschluss kako bi shvatili da smo Dobrodošli u Rijeku. Tražili Heroine da nas izvuku od Proklizavanja. Pokušali Rentat Deltu, da bismo našli prostora za razno. Odvukli se u Arhiv, uvukli se u WARP i atomizirali Molekulu. Vidjeli da razno može biti Varijete. I fantazirali je li Ovo predstava za sedam izvođača i publiku.

Tražeći našli smo se. Hvala svima koji su više od desetljeća s nama gledali, tražili, posrnuli, dijelili, uvažavali i učili, koji su se s nama družili i propitivali.

Ovo je Prostor plus.' Mila Čuljak

Sudionici ovog događaja su: Petra Corva, Jasmina Čavrak, Marko Čavrak, Mila Čuljak, Kate Foley, Sanja Gergorić, Jelena Germuth, Vladimir Ježić, Jelena Lopatić, Ivana Kalc, Marko Kalc, Tanja Kalčić, Antonio Kiselić, Marija Maksimović, Nives Soldičić, Gordana Svetopetrić, Žak Valenta

Program su podržali: Grad Rijeka Odjel za kulturu i Primorsko-goranska županija.